MECLİS’E MÜRACAT EDEN İLK ADAY ADAYI OLDU

MECLİS’E MÜRACAT EDEN İLK ADAY ADAYI OLDU

AK Parti’den Çerkezköy Belediye Meclis Üyeliği için ilk aday adayı olan Servet Demirci oldu.

AK Parti’de Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatları sona ererken, belediye meclis üyeliği için müracaatlar devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti’den Çerkezköy’de Belediye Meclis Üyeliği’ne ise ilk başvuru da bulunan Servet Demirci oldu.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na giderek evraklarını teslim eden Servet Demirci, Meclis Üyeliği için müracaat eden ilk isim oldu. Demirci’nin evraklarını bizzat teslim alan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, “Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatlarımız sona erdi. Ancak meclis  üyeliği için takvim devam ediyor. Sayın Servet Demirci de meclis üyeliği için partimize müracaatta bulunan ilk kişi oldu. Sayın Demirci’ye hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

SERVET DEMİRCİ KİMDİR?

29 Ekim 1970 Erzurum doğumlu olup 30 yıldan uzun bir süredir Çerkezköy’de yaşamakta.12 yıl Özel bir şirkette yöneticilik yaptıktan sonra 18 yıldır kendi şirketinde gayrimenkul işleri ile uğraşmakta. Bu vesile ile Çerkezköy’e birçok sanayi kuruluşunun gelmesine vesile oldu. Atatürk Üniversitesi’nde ön lisansı, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde lisans, İstanbul Gelişim Üniversitesi Fen Fakültesi’nde Yüksek Lisansını yaptı. Yönetim, organizasyon, halkla ilişkiler, iletişim, insan kaynakları ve toplam kalite yönetimi konularında sertifikaları mevcuttur. Çerkezköy Lojistik Sanayi Alanları Yaptırma Derneği başkanlığı, Çerkezköy Emlakçılar ve Erzurumlular Derneği’nde başkan yardımcılığı yaptı. Ak Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar ilçe başkan yardımcılığı ve çeşitli kademelerde görev yaptı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

 



Anahtar Kelimeler: MECLİS’ MÜRACAT ADAYI

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!