HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

MEKTUBA KARŞI MEKTUP

MEKTUBA KARŞI MEKTUP

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak?ın Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu?ya yazmış olduğu mektubu eleştirdi.

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak?ın Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu?ya yazdığı mektuba karşılık cevap verdi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak`ın sosyal medya hesabından Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih  Bulu`ya, yazdığı açık mektubun altına Cüneyt Yüksel`den başka bir mektup geldi. Yüksel, yorumlar kısımındaki yazısında şunları paylaştı: 

Kıymetli Başkanım, paylaşımını üzülerek okudum. Elbette öğrenci kardeşlerimiz veya hocalarımız kendilerine göre, ?Bu isim rektör olmasın!?, ?Şu isim rektör olsun, bizim gönlümüzden böyle geçiyor.? diyerek talepte bulunabilir.

Her vatandaşımızın, her konuda devletinden veya idarecilerinden talepte bulunma hakkı vardır; lakin bunun da bir adabı (!) vardır.

Milletimizin kutsallarının görsellerini yere atarak, çiğneyerek, polisine taşla sopayla saldırarak, rektörlük binasını basarak talepte bulunulmaz.

Kaldı ki, 180 göstericiden, 101?inin Boğaziçi Üniversitesi ile en ufak bir bağlantısının olmadığını, 79 kişinin doğrudan yasa dışı terör örgütü üyesi olduğunu resmi makamlarca açıkladı.

Başkanım!1970?li, 1980?li yıllarda milletimiz üzerinde dönen fitneleri ve yaşanan acı olayları belki çocuk yaşta olduğumdan dolayı birebir hatırlamayabilirim. Sadece büyüklerimizin anlatımlarından ve okuduklarımızdan biliyoruz?

Fakat siz o tarihlerde milletimizi bölmek, parçalamak ve yutmak için kurulan oyunları birebir yaşadınız. Bazı aklı evveller idare ettikleri terör örgütlerini kullanarak, milletimizi aynı oyunlarla, aynı acılara mahkum etmek istiyor. Bunun farkında değil misiniz? Mesele sizce Rektör mü? Tabi ki değil!

Lütfen, rica ediyorum, konuya siyasi bir gözle bakacaksak oyunun genelini görelim. Sadece bize gösterilmek istenen sahte kurgularla birilerini istifaya davet etmeyelim.

Siz! Sizden, vurarak, kırarak, mekan basarak talepte bulunana nasıl bakarsınız ben çok iyi biliyorum. O nedenle, sizin gibi sevilen, geçmişinden ders almış, tecrübeli bir siyaset insanının bu konuya daha objektif bakmasını beklerdim.

Saygı ve hürmetlerimle.

 



ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI