MESTAN ÖZCAN’DAN TANJU ÖZCAN’A AZICIK ÖTEDE DÖVÜŞÜN ÇAĞRISI…

MESTAN ÖZCAN’DAN TANJU ÖZCAN’A AZICIK ÖTEDE DÖVÜŞÜN ÇAĞRISI…

AK Partili Mestan Özcan’dan CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a cevap

Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan’ın CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’a yönelik eleştirilerine Süleymanpaşa seçimlerini katınca, araya AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan girdi. Özcan, “Azıcık ötede dövüşün. Süleymanpaşa’da hemşehrilerimiz hizmetlerden memnun.”dedi.

Partisiyle arası açık olan CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’a yönelik sözlerine AK Partili Mestan Özcan’dan cevap geldi. Tanju Özcan’ın paylaşımını etiketleyen AK Partili Mestan Özcan, paylaşımında şunları söyledi: “Aranızdaki kavgayı husumeti bize sıçratmayın. Azıcık ötede dövüşün. Neymiş Keşan ve Süleymanpaşa’da AK Parti zulmüne mahkum etmişmiş. Öztraklar bizi hiçbir şekilde mahkum edemez. Keşan ve Süleymanpaşa’da hemşehrilerimiz hizmetlerden memnun. Millet sizden memnun değil. Sizin şeklinizden, karakterinizden, siyasi söylem ve kavgalarınızdan, ötekileştirmelerinizden memnun değil.”

TANCU ÖZCAN NE DEMİŞTİ

CHP’li Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları demişti: “100 yıldır CHP’de her makamı işgal etmiş Öztrak ailesinden, değişimin önünü açacak bir söylem zaten beklemiyorum… 2019 yerel seçimlerinde, Tekirdağ’ın incisi Süleymanpaşa ve Edirne’nin kalbi Keşan ilçesini kendi yandaşlarını aday yaparak kaybedip, aydınlıkçı ve Atatürkçü bu ilçelerimize AKP zulmünü yaşattıran sen değil misin? Yine sen, parti emekçilerimiz varken milletvekili listelerine müdahale edip, ticaret odası başkanlarını milletvekili yapan ve örgütü hiçe sayan kişi değil misin? Sen değişim ister misin? İsteyemezsin!!! Bana, ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın demişsin, siz ateş olduğunuz CHP’yi yaktınız… Söndürmeye geliyorum…



HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!

DEVA PARTİLİ AVŞAR'DAN İKTİDARA SERT TEPKİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR; “TMO, BİR AN ÖNCE ARTAN MALİYETLERE DEĞECEK BİR HUBUBAT ALIM FİYATI AÇIKLAMALIDIR.”

DEVA PARTİLİ AVŞAR: SEÇİMDE KAMU KAYNAKLARINI PARTİYE SEFERBER EDEN İKTİDAR, BUGÜN TASARRUF TEDBİRLERİ AÇIKLIYOR.