MİLLET İTTİFAKI ÇERKEZKÖY’DE BİR ARAYA GELDİ

MİLLET İTTİFAKI ÇERKEZKÖY’DE BİR ARAYA GELDİ

Bu sabah saat 10:30’da kahvaltı programında buluşan 6'lı masanın Çerkezköy temsilcileri program sonrası birliktelik mesajı verdi.

Millet İttifakı’nın Çerkezköy temsilcileri kahvaltıda basın mensupları ile bir araya geldi. Bu sabah saat 10:30’da Çerkezköy Yalı Restaurant’ta gerçekleşen kahvaltı programında buluşan 6'lı masa temsilcileri program sonrası birliktelik mesajı vererek, öncelikli hedefin genel seçimler olduğunu söylediler.

Çerkezköy Yalı Restaurant’ta Millet İttifakı’nın bağlı bulunduğu siyasi parti ilçe başkanları bir araya geldi. Çerkezköy’de 6’lı masa temsilcileri toplanırken ana konu ise genel seçimler oldu. Toplantıya ana muhalefet Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Çerkezköy İlçe Başkanı Yunus Kara, Demokrat Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemaleddin Turlin Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Kenan Koçak, Gelecek Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Veysel Karakoç CHP İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Ülger, Gelecek Partisi İlçe Başkan Yardımcısı Nadir Tur, Demokrat Parti İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Güventürk katıldı.   

TEK ADAM REJİMİNE SON VERECEĞİZ

Kahvaltı sonrası ilk sözü alan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, bir yıllık süre içerisinde 6’lı masa görüşmelerinin aktif olarak devam ettiğini söylerken, Millet İttifakı tarafından yayımlanan mutabakat metninin Türkiye Cumhuriyeti için kritik öneme sahip olduğunu söyledi. Çerkezköy halkına seslenen Başkan Dönmez, “Halkımız yeter ki sandığa gitsin. Çok yakın bir zaman içerisinde tek adam rejiminden kurtulacağız. Hep birlikte yeni Türkiye’de mutlu bir şekilde yaşayacağız. Biz 6’lı masa olarak bir arada olacağız. Çerkezköy halkı bize inansın” ifadelerini kullandı.  

MASATIN ALTINDA VEYA ÜSTÜNDE KİMSE YOK

Daha sonra konuşan DEVA Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yunus Kara ise, 6’lı masanın bir araya gelmesinin çok doğal olduğunu söylerken, “Masanın altında veya üstünde kimse yok. Her şey şeffaf her şey açık. 6’lı masa olarak birlikteyiz” şeklinde konuştu. 

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Kenan Koçak, Gelecek Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Veysel Karakoç ve Demokrat Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemaleddin Turlin’de birliktelik mesajı vererek 6’lı masanın bir arada daha güçlü olduğunu ve olacağını söylediler. Toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi. 



BELEDİYE EKİP, PİŞİRİP VATANDAŞIN SOFRASINA SUNACAK

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ