MİLLET PARTİSİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR ADAYI’NI AÇIKLADI

MİLLET PARTİSİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR ADAYI’NI AÇIKLADI

Millet Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı iş insanı Seyfettin Özyurt oldu.

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, Genel Merkez’de yapılan toplantıda büyükşehir ve il belediye başkan adaylarını açıkladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı iş insanı Seyfettin Özyurt oldu.

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, yaptığı açıklamada “İktidar kendi diliyle başarısız olduğunu itiraf etmektedir. Başarısız olan bir iktidarın istifa etmesi gerekir. Muhalefet de görevini doğru dürüst yapmamaktadır. İktidar da muhalefet de kayıkçı kavgası içinde, çok çirkin bir dille ağız dalaşı yapmaktadırlar. Bu iktidardan da muhalefetten de millete ve ülkeye fayda yoktur. Dürüst siyasete ihtiyaç büyüktür.

Millet Partisi adayları bütün büyükşehirlerde ve illerde mahalli seçimlere katılacak ve vatandaşlarımızdan ‘Rant belediyeciliği değil, çağdaş yeşil kent belediyeciliği’ için oy isteyecektir. Milletimize hizmet götürecek adaylarımızı açıklamaktan mutluluk duyuyoruz ve seçimlerde başarılar diliyoruz” dedi.

Toplantıda belediyecilik anayasası niteliğindeki Millet Partisi belediye başkanlarının yapacaklarını ve yapmayacaklarını anlatan ‘31 Mart 2024 Mahalli Seçim Bildirgesi’ açıklandı.

 



AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!