MİLLİ SPORCU BAŞARISINI AHMET ÇETİN İLE PAYLAŞTI

MİLLİ SPORCU BAŞARISINI AHMET ÇETİN İLE PAYLAŞTI

Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencisi milli sporcumuz Sudenaz Kaya, 9. Turksh Open Uluslararası Taekwondo müsabakalarında elde ettiği üçüncülük sevincini hayırsever iş insanı Ahmet Çetin ile paylaştı.

9. Turksh Open Uluslararası Taekwondo müsabakalarında ‘46 kilo bayanlar’da gümüş madalya alarak önemli bir başarıya imza atan Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Milli Sporcu Sudenaz Kaya, okulun hayırseveri Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’i ziyaret etti.

Dünya Taekwondo Federasyon’unun faaliyet programında bulunan Antalya’da gerçekleştirilen 9. Turksh Open Uluslararası Taekwondo müsabakalarında 49 ülkeden bin 250 sporcunun katıldığı maçlarda elde ettiği gümüş madalyanın ardından Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’i ziyaret eden Sudenaz Kaya, sevincini paylaştı. Okul Müdürü Fahrettin Karaman ve babası Gökhan Kaya ile birlikte Sudenaz Kaya’yı Çetin Group Merkezi’nde kabul eden Ahmet Çetin, milli sporcuyu tebrik etti.

OLİMPİYAT ŞAMPİYONLUĞU SÖZÜ ALDIM

Hayırsever iş insanı Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, ziyaretle ilgili olarak, “Tekvando da Dünya ikincisi, Avrupa Şampiyonu Milli Sporcumuz Sudenaz kızım babasıyla beraber gelerek bu haberi paylaşma ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Sudenaz derslerinde olduğu kadar sporda da Türk Bayrağımızı göndere çektirdiği için tekrar tekrar kutluyorum. Bu arada Olimpiyat Şampiyonluğu sözü aldım. Yolu açık başarıları daim olsun.” ifadelerini kullandı.

Bu arada, Milli Sporcu Sudenaz Kaya bugün başlayan Liseler Arası Okul Sporları Bölge Finalleri’ne katılmak üzere Çankırı’ya gitti. Sudenaz Kaya, 4-7 Mart 2022 tarihinde Çankırı’da yapılacak Liseler Arası Okul Sporları Bölge Finalleri’nde ilk üçe girdiği takdirde Türkiye Finalleri için Alanya’da yapılacak müsabakalarda mücadele edecek.



KANLI DOKTOR ÖNLÜĞÜYLE EYLEM YAPTILAR

KADIN FUTBOL TAKIMINDAN BAŞKAN ÇETİN’E ZİYARET

BAŞKAN TAŞYASAN’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

TEKİRDAĞ'DA TRAFİK KAZASI KAMERALARA YANSIDI

TEKİRDAĞ'DA GEÇEN YIL 12 BİN 306 BEBEK DOĞDU