MTB ENDÜSTRİ SİSTEMLERİ YENİ YILDA KENDİ MARKASINI ÜRETMEK İÇİN START VERDİ

MTB ENDÜSTRİ SİSTEMLERİ YENİ YILDA KENDİ MARKASINI ÜRETMEK İÇİN START VERDİ

Yeni yıl öncesinde çalışanlarına sürpriz hediyelerle birlikte 5 yıl ve üzeri çalışanlarına plaket veren MTBES fabrikasında Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Talha Beceren, 2023'te kendi markalarını üreteceklerini söyledi.

Yeni yıl öncesinde 10'ncu yılını dolduran MTB Endüstri Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti (MTBES) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Talha Beceren 2023'te kendi markalarını üreteceklerini açıkladı. Beceren, “Sizlerle 10'ncu yılımızı geride bıraktık. Artık fason üretimin yanında kendi markamızı da üretme kararı aldık.”dedi. 

ÇOSB (Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi) içinde faaliyetlerini sürdüren MTB Endüstri Sistemleri, 10'ncu yılını doldururken fason üretimin yanında kendi ürününü de üretme kararı aldı. Bu kararı 2023'e sayılı günler kala fabrikada düzenlenen yeni yıl kokteylinde açıklayan MTB Endüstri Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Talha Beceren, yeni yılla birlikte kendi ürünlerini üretmeye başlayacaklarını ve çalışanlarına bu noktada güvendiğini vurguladı. Yeni yıl kokteylinde MTB Endüstri Sistemleri'nde çalışanlar için çeşitli çekilişlerle birçok hediye verildi. 

ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI 

MTBES Yönetim Kurulu Başkanı Talha Beceren, etkinlik öncesi bir konuşma gerçekleştirdi. MTBES şirketinin artık sadece Kablo Gruplama, Metal Perçinleme veya Enjeksiyon Kalıp yapan bir firma değil aynı zamanda kendi ürünlerini üretip, katma değer sağlayarak ülke ekonomisine katkı sağlayan bir fabrikaya dönüşeceğini dile getirdi. Talha Beceren konuşmasında şunları kaydetti:  

DEDEMİN VE BABAMIN EMEĞİ  

“Öncelikle şunu söylemem gerekiyor ki, bu fabrikanın kurulmasında dedemin ve babamın emeği çok büyük. Onlara sizlerin önünde tekrardan şükranlarımı sunuyorum. Bu zamana kadar fabrikamızı etkin bir şekilde büyütmeyi başardık. Çalışanlarımızla birlikte, ürettiğimiz ürünlerle, hatta sosyal medyayı başarılı bir şekilde kullanmamızla hep örnek olduk. Dijital çağa ayak uydurmayı başaran fabrikalardan biriyiz. Yurt dışında 3 farklı dergide reklamımız var. Sadece yerel değil aynı zamanda uluslararası olarak reklam faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.  

KİMSENİN HAKKINI YEMEDİK 

Bu zamana kadar kimsenin hakkını yemedik. Kimseyi üzmedik. Çalışanlarımızla abi kardeş ilişkisi içerisinde olduk. Sizlere bugün fason üretiminin yanında bir ürünün daha üretileceğini duyurmak istiyorum. Çok daha güçlü bir biçimde yolumuza devam edeceğiz. Çalışanlarımızla tek yürek olup daha fazla kazanmaya ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı sürüdüreceğiz. Bu vesileyle tekrardan ekip arkadaşlarıma şahsım ve firmam adına teşekkürlerimi sunuyorum.”  

MTBES Yönetim Kurulu Başkanı Talha Beceren’in konuşması coşkulu bir alkış aldı. Akabinde pasta kesilerek gecenin çekilişlerine geçildi.  

PLAKET TAKDİM EDİLDİ 

Yeni döneme girmeden önce türlü çekilişlerle çalışanlarının moralini yüksek tutan MTBES fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Talha Beceren, 5 yıl ve üzeri çalışanlarına da birer plaket takdim etti. Gram altın ve çeyrek altın çekilişi yapılan programda işçiler büyük bir heyecan yaşadı. Çekilişle birlikte altın kazananlar ise yaşadıkları mutluluğu dile getirirken MTBES içerisinde bu tarz etkinliklerin dönem dönem düzenlendiği ifade edildi. Altın çekilişi sonrasında ise cilt bakım setleri ve Kaplıcalar’a düzenlenen turların hediyesi gerçekleşti. 

MTBES firmasında 5 yıl ve üzeri çalışanlardan plaket almaya hak kazananlar, Nurcan Şerif, Lale Aksoy, Gülseren Demirezen, Gülcan Güler, Ayça Topçular, Buket Acar, Seda Can ve Mustafa Aslan oldu. 

KANSER HASTALIĞINI YENDİ 

Ardından, şirket içerisinde çalışan ve kanser hastalığını yenen Daradan’a, Yönetim Kurulu Başkanı Talha Beceren çiçek hediye etti.  

Etkinlik tamamlandıktan sonra firma hakkında bilgi veren MTBES Yönetim Kurulu Başkanı Talha Beceren şunları söyledi:  

KALİTEYİ MUTLULUK HALİNE GETİREN

“Firmamız Mekatronik Teknik Bilişim Endüstri Sistemleri San.Tic.Ltd.Şti. kablo gruplama, plastik enjeksiyon ve montajlama sektöründe genç ve uzman kadrosu ile dinamik bir üretim yapısına sahip olup kaliteyi mutluluk haline getiren bir konumdadır. 2010 yılında Çerkezköy OSB de kurulu olan Almanya merkezli Haas Group firmasının bölgemizden yatırımını taşımak istemesi üzerine, Hakan Beceren tarafından 2013 yılında devir alınarak MTB Endüstri Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti. olarak faaliyetlerine devam etmiştir. MTB Endüstri Sistemleri olarak mevcut potansiyelinin üzerine çıkan firmamız; kablo gruplama/ tasarım çalışmaları, enjeksiyon baskı, terminal /soket üretimi yaparak kablo ve elektrik sistemleri ihracatçısı ve üreticisi konumuna kavuşmuştur.  

HİZMET VERDİĞİMİZ SEKTÖRLER

Hizmet verdiğimiz ana sektörler: Beyaz Eşya Sektörü: Televizyon, Kahve makineleri, Buzdolabı, Çamaşır makinesi, Kurutma makinesi, Bulaşık makinesi, Fırın vb. kablo grupları üretimi.

Isıtma Sistemleri & Soğutma Sistemleri Sektörü: Kombi, Klima, Termosifon, İnfrared ısıtıcılar vb. kablo grupları üretimi. 

Otomotiv Sektörü: Sensör lambaları, Stop lambaları, Sinyal lambaları, Emniyet kemerleri kablo grupları üretimi.

İş & Tarım Makineleri Sektörü: Traktör, Çim biçme makineleri kablo grupları üretimi. 

Oyuncak Sektörü. Akülü ve elektrikli oyuncaklar.

Diğer Sektörler: İnşaat Makineleri, Aydınlatma, Demir Çelik ve Cam Sanayi, Raylı Taşımacılık & Madencilik, Sağlık, Gıda, Gemi İnşası, Makine ve Elektrik Sanayisidir. 

MİSYON VE VİZYON

Bu noktada vizyonumuz, ülke ekonomisine katkı sağlayan yerel ve uluslararası projelerle döviz girdisi sağlamak, otomotiv, beyaz eşya, ısıtma soğutma, savunma sanayi ve özel üretim, makine sektöründe iç ve dış pazara yönelik kablo donanımları üretmek. Kalitesi kabul gören, güvenliği ve yaklaşımlarıyla seçkin bir şirket konumuna ulaştırmak. Misyonumuz ise etkinliğimiz, genç kadromuz ve şeffaflığımızla, müşterilerimize, paydaşlarımıza, çalışanlarımıza, topluma, çevreye kattığımız değeri sürekli ve belirgin bir biçimde arttırmak.” 



ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM