MTB YÖNETİM KURULU BAŞKANI BECEREN MARKA MÜJDESİ VERDİ…

MTB YÖNETİM KURULU BAŞKANI BECEREN MARKA MÜJDESİ VERDİ…

MTB Endüstri Sistemleri 10’uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen programda Yönetim Kurulu Başkanı Talha Beceren, marka üretimi müjdesini verdi.

MTB Endüstri Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şti (MTBES) tüm çalışanları ve müşterilerine yönelik düzenlediği kuruluş yıldönümü programında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Talha Beceren kendi marka üretiminin müjdesini verdi. Beceren, “Bazı plastik enjeksiyon parçaları ve kablo çekimine yönelik faaliyetlerimiz söz konusu oldu. İlerleyen zamanlarda artık nasip ise bir markamız olacaktır.”dedi. 

AKŞAM YEMEĞİYLE PROGRAM BAŞLADI

ÇOSB (Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi) içinde faaliyetlerini sürdüren MTB Endüstri Sistemleri’nin, 10'ncu yılını dolduran çalışanlarına çeşitli hediye ve ödüllerin verildiği program akşam yemeğiyle başladı.  Çerkezköy Lunchbox’ta gerçekleştirilen etkinlik yemeğin ardından MTB Yönetim Kurulu Başkanı Talha Beceren’in konuşmasıyla devam etti. 

BUGÜNLERE SİZLERİN DESTEĞİYLE GETİRDİM

MTB Endüstri Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Talha Beceren, “Sayın MTB Ailesi Emektarları ve bu ailenin oluşmasını sağlayan siz değerli misafirlerimiz hepiniz bu akşam ki programımıza hoş geldiniz. 22 Aralık 2018 Tarihinde Çerkezköy TSO toplantı salonunda şöyle bir konuşma yapmıştım.  Rahmetli dedem beni büyüttü. Kendisi bir şeyleri anlatırken hep ağlardı ve duygularını böyle ifade ederdi. Bugün de burada olup bizlerin aile birliğini görse idi yine çok ağlar ve gurur duyardı. Bakın bizleri biz eden değerler aslında maddiyattan çok manevi duygularımızdır. Nereden geldiğimizi bilip nereye gideceğimizdir. Şahsım adına ben bayrağı Babamdan devir aldığımda çok toydum ve her gün her an çabalaya çabalaya bugün bu hale bu noktaya kadar sizlerin desteği ile getirdim.” dedi.

MARKA MÜJDESİ VERDİ

Konuşmasında MTB’nin kendi markasını oluşturmaya başladığının müjdesini vererek sözlerine devam eden Talha Beceren, şunları kaydetti: “Amacım firmamızın dünyada yaşanan tüm ekonomik olumsuzluklara rağmen ayakta durmasını sağlamaktır. Eğer bizler bir ailesi isek sizlere bir ekmek kazandırmak bu sorumluluğu kendimde borç bilmek benim görevimdir. Bu görevi bana kazandırıp destek verdiğiniz için de sizlere teşekkür ederim. Malum 2023 senesinde baba oldum ve Metehan Baran adında bir oğlum oldu. Kendisine doğum hediyem olması adına BRN Gruop diye bir firma kurmak nasip oldu. Bu firmada yaptığımız çalışmalar sonucu bazı plastik enjeksiyon parçaları ve kablo çekimine yönelik faaliyetlerimiz söz konusu oldu. İlerleyen zamanlarda artık nasip ise bir markamız olacaktır. Bunun da buradan müjdesini vermek isterim.”

MTB’NİN KURUCU HAKAN BECEREN’E PLAKET TAKTİM ETTİ

Talha Beceren kuruluş yıldönümü kutlamasındaki konuşmasını şöyle tamamladı: “Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır sözüne istinaden eşim Büşra Beceren’e siz değerli aile fertlerim önünde teşekkür ederim. Kendisine de sizler huzurunda ufak bir hediyem olacaktır. Büşra hanım sizleri sahneye davet etmek isterim. Buyurun. Evet beni ben yapan bugünlere gelmemi sağlayan firmamızın kurucusu ve onursal başkanımız Hakan beyi yani babamı da sahneye davet etmek istiyorum.”

Talha Beceren, ilk olarak eşi Büşra Beceren’e bir hediye takdiminde bulundu. Ardından firmanın kurucusu olan ve Talha Beceren’in babası Hakan Beceren, sahneye davete dildi. Hakan Beceren’e günün anısına Talha Beceren bir plaket takdiminde bulunurken Büşra Beceren ise hediye takdim etti. Daha sonra firma çalışanlarına çekilişle çeşitli hediyeler verildi. İlk çekilişleri MTB’nin kurucusu Hakan Beceren yaptı. Beceren, çeyrek ve 4’te gram altın çekiliş gerçekleştirdi. Çekilişleri kazanan MTB çalışanlarının mutluluğuna arkadaşları alkışlarıyla ortak oldu.

PERSONELE ALTIN HEDİYESİ ÇEKİLİŞLE VERİLDİ

Programda ayrıca MTB’de 10 yıldan fazla çalışan personele çeşitli hediye ve plaket takdimi gerçekleştirildi. Seda Can, Fatma Güler, Mustafa Arslan’a plaketlerini MTB Yönetim Kurulu Başkanı Talha Beceren takdim etti. Programa katılan misafirlerin çekilişini yaptığı toplamda 9 gram altın, 1 çeyrek altın, 2’de kahvaltı hediyesi MTB personeline verildi. Ardından kuruluşa özel yapılan pastanın kesilmesi gerçekleştirildi. Program daha sonra canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar MTB personelin oyunlar oynayıp eğlenmesiyle sürdü.

Kuruluş yıldönümü kutlama programına toplam protokol Kapaklı Site Spor, firma avukatları, çok sayıda davetli ve 90 kişilik MTB personeli katıldı.  



ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM