MUHTAR ADAYI DERYA ANAÇ KOMŞULARINA SORDU: DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ?

MUHTAR ADAYI DERYA ANAÇ KOMŞULARINA SORDU: DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ?

Çerkezköy’de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nden Derya Anaç, muhtarlık için kolları sıvadı. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde mahallesinden Muhtar Adayı olan Derya Anaç, mahalle sakinlerinden ‘Değişime hazır mısınız? diyor.

Çerkezköy’de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nden Derya Anaç, muhtarlık için kolları sıvadı. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde mahallesinden Muhtar Adayı olan Derya Anaç, mahalle sakinlerinden ‘Değişime hazır mısınız? Hep beraber, genç muhtarla el ele” sloganıyla oy istiyor…

GMKP MAHALLESİ’NE MUHTARLIK İÇİN KADIN ADAY ÇIKTI

Esnaflık yapan ve 16 yıldan buyana oturduğu mahallesine muhtar olmak için harekete geçen Derya Anaç, ‘Değişim’ sözüyle yollara düştü. Mahallesi’nde her gün kapı kapı dolaşarak oy isteyen 43 yaşındaki muhtar adayı Derya Anaç, “Mahallemizden daha önce de kadın muhtar adayları çıkmıştı. Ancak kazanan olmadı. Bu kez ben kazanıp mahallemizin ilk kadın muhtarı olmak istiyorum. Bunun içinde ekibimle birlikte çok çalıyoruz.”dedi.

GENÇ VE DİNAMİK

Evli ve iki çocuk annesi olan Derya Anaç, aynı zamanda Çerkezköy’de esnaflık yapıyor. Yıllardan buyana esnaflık yapan Derya Anaç, “Genç, dinamik ve esnaflıkta edindiğim hayat tecrübesiyle mahallemizin 1 Nisan’dan itibaren muhtarı olmak istiyorum. Komşularıma değişimin sözünü veriyorum. Mahallemizin değişimini sağlamak içinde elimden geleni yapacağım. Ben şimdiden türlü türlü vaatlerle kafaları karıştırıp sonrada muhtarlık dönemimde bu vaatleri yerine getiremeyen biri olmak istemiyorum. Sadece değişimin sözünü veriyorum. Değişimden neyi anlatmak istediğimi sevgili komşularımız, mahallemizin kıymetli sakinleri 31 Mart’ta muhtarlık oylarını bana teveccüh ettirdikleri zaman zaten öğrenecekler. Mahallemizin gelişimi için her gün mesai mefhumu gözetmeksizin çalışacağım.” dedi.

Seçimler için önümüzde uzun bir zaman olduğunu belirten Derya Anaç, bu süreçte mahalle komşularının tamamıyla görüşmek için gayret edeceğini belirtti. Muhtar Adayı Anaç,  “1981 Saray doğumluyum. 16 yıldan beri Çerkezköy'de ikamet etmekteyim. Evli ve 2 çocuk annesiyim. Çerkezköy'de esnaflık yapmaktayım. Çerkezköy için aktif çalışmalara katılarak ilçemize katkı sağlamaya çalıştım Mahallemiz adına yürütülen projeleri takip etmek, eksikliklerinin giderilmesine destek olmak, gerekli kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde çözüm odaklı adımlar atmak istiyorum. Sizlerden aldığımız enerji ve güç sayesinde iletişim yeteneğimi kullanarak sorunlarımızı aşmakta, çözüm ortağınız olacağıma inanıyorum.” diye sözlerini tamamladı.



ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM