Gündem

Gündem Haberleri

KOÇAK`TAN BAYRAM FOTOĞRAFI

KOÇAK`TAN BAYRAM FOTOĞRAFI

Türk İş Tekirdağ İl Başkanı Murat Koçak, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında "Bayramlar, insanlar arasındaki sevgi, saygı dayanışma ve kaynaşmanın doruğa çıktığı özel günlerdir." dedi.

Türk-İş Tekirdağ İl Başkanı ve Türk Metal Sendikası (TMS) Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak`tan Kurban Bayramı mesajı...

TMS Genel Başkanı Pevrul Kavlak ile birlikte fotoğraf veren Koçak, mesajında, "Bayramlar, insanlar arasındaki sevgi, saygı dayanışma ve kaynaşmanın doruğa çıktığı özel günlerdir. Bu günler, dostlukların canlanması, üzüntülerin yerini sevincin alması, yardıma muhtaç olanlara yardım elinin uzatılması, kimsesizlere sahip çıkılması ve insanlar arasındaki dargınlığın yerini sevgi ve muhabbetin alması açısından bir fırsat olarak görülmelidir. "dedi.

TMS AİLESİ`NİN BAYRAMINI KUTLADI

Türk Metal Sendikası üyelerine seslenen Koçak, mesajını, "Barışı, kardeşliği, sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü simgeleyen Kurban Bayramımızı terör olayları nedeniyle buruk ama geleceğe umutla, güvenle bakarak kutluyoruz. Ülkemizde huzur ve kardeşliğin paylaşıldığı bir bayram dileyerek bu güzel duyguların tüm yüreklere hakim olmasını temenni ediyorum. Tüm Türk Metal ailesinin Kurban Bayramı`nı kutlarken, sevdikleri ile birlikte sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım."diye tamamladı.



Anahtar Kelimeler:

KANLI DOKTOR ÖNLÜĞÜYLE EYLEM YAPTILAR

KADIN FUTBOL TAKIMINDAN BAŞKAN ÇETİN’E ZİYARET

BAŞKAN TAŞYASAN’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

TEKİRDAĞ'DA TRAFİK KAZASI KAMERALARA YANSIDI

TEKİRDAĞ'DA GEÇEN YIL 12 BİN 306 BEBEK DOĞDU