MUSTAFA BAŞKAN’IN YENİ PROJELERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

MUSTAFA BAŞKAN’IN YENİ PROJELERİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI!

İlk döneminde birçok projeye imza atan ve kamu yatırımlarıyla da yakından ilgilenen Mustafa Çetin, Kapaklı Belediyesi’nde ikinci dönem için birbirinden önemli projelerle yeni hedefler koydu!

Kapaklı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin önceki gün gerçekleştirilen programda yeni dönem için meclis üyesi adayları ve projelerini tanıttı. Başkan Mustafa Çetin, birbirinden önemli projelerle görücüye çıktı.

Saygı duruşunda ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından başlayan programın açılış konuşmasını MHP Kapaklı İlçe Başkanı Mesut Dinç,  yaptı. Daha sonra kürsüye AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal geldi. Çoğal Kapaklı’nın son yerel seçimlerde aldığı oyu hatırlatarak, “ 2019 yerel seçimlerinde yüzde 54 ile en yüksek oyu aldıysak, 2023 genel seçimlerinde de Kapaklımız sadece Tekirdağ’da değil Trakya’da en yüksek oyu almamız sağladı. Buradan Kapaklı halkına teşekkür ediyorum.”dedi.

ŞENTOP: KAPAKLI KENDİSİYLE YARIŞIYOR

Daha sonra TBMM Eski Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, bir konuşma yaptı. Şentop, ise Kapaklı büyük bir başarıya imza atarak Trakya’nın birincisi olduğunu belirterek, “Şimdi 31 Mart’ta yeni bir seçime gidiyoruz. Kapaklı yine kendisiyle yarışıyor, önceki seçimlerde almış olduğu oyun daha fazlasını, oran olarak daha yükseğini alacak inşallah. Bundan şüphemiz yoktur. AK Parti belediyecilikte meşhur bir partidir.  AK Parti’yi Türkiye’de merkezi hükümette iktidara taşıyan belediyecilikteki başarısıdır. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemiyle Recep Tayyip Erdoğan bütün Türkiye’de tanındı ve Türkiye’ye yeni bir belediyecilik anlayışı getirdi.”dedi. 

DAHA GÜÇLÜ GELİYOR

Şentop’un uzun konuşmasının ardından  Kapaklı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin, kürsüye geldi. Çetin, kimseyi ayrıştırmadan belediye başkanlığı yaptığını belirterek, “Trakya’dan Anadolu’ya  tüm hemşerilerimizi kucaklayarak tüm farklılıklarımızı zenginlik bilerek ‘önce Kapaklı’ anlayışıyla değişen ve gelişen bir Kapaklı için şimdiye kadar çalıştık. 5 yıl boyunca işimiz gücümüz Kapaklı dedik. Halka hizmet hakka hizmettir düsturu ile Kapaklı’ya olan sevdamız, aşkımız ve azmimizle gecemizi gündüzümüze kattık. Çalışmalarımız ile Kapaklımıza değer kattık. Birçok hizmeti ve projemizi hayata geçirip kentimizde ilklere imza attık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi vatanını en çok seven işini en iyi yapandır anlayışıyla bugün yeniden ilk günkü aşk ve heyecanla, tevazu, gayret samimiyetle, Rabbimin izni ve sizlerin desteğiyle değişen ve gelişen bir Kapaklı için gönülden çalışmaya devam etmeye biz hazırız ve kararlıyız.  Aynı aşk ve aynı heyecanla ‘İşimiz gücümüz Kapaklı’ demek için daha güçlü geliyoruz.” dedi. 

USTALIK DÖNEMİNDE DAHA BÜYÜK PROJELER HAYATA GEÇECEK

Pandemi ve deprem gibi afetler nedeniyle 5 yıllık görev süresinin neredeyse 2.5 yılını çalışarak geçirdiğini söyleyen Başkan Mustafa Çetin, “Hem pandemi hem de deprem nedeniyle çok farklı konularla meşgul olmak zorunda kaldık. Vatandaşlarımızın teveccühünü görüyorum. Bunu gördükçe daha çok motive oluyorum. Yeni bir ilçe olan Kapaklımız daha çok hizmete ve yatırıma aç. Ustalık dönemimizde sizlere daha büyük projeleri hayata geçireceğiz.” Diye konuştu.

Başkan Çetin, partisinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cüneyt Yüksel’e de değinirken, “Cüneyt Başkanımızla ve AK Parti’nin bakanlarıyla, cumhurbaşkanımızla Kapaklımızı bambaşka bir yere getirmenin sözünü veriyoruz” diye sözlerini tamamladı.

Başkan Mustafa Çetin daha sonra yeni dönem projelerini ve meclis üyesi adayı olan arkadaşlarını tek tek tanıttı. 

İşte Çetin’in projelerinden başlıklar:

VİZYON PROJELER

Millet Bahçesi

2500 kişilik kapalı sporsalonu

Yarı olimpik yüzme havuzu

Gençlik merkezi

Kongre Merkezi

Minika Trakya

SOSYAL YAŞAM PROJELERİ

Karaağaç Kapalı Spor Salonu

Karaağaç Kapalı Pazar Yeri

Millet Bahçesi Kapalı Pazar Yeri

Taziye Evi-Cenaze Nakil

Doğün Salonları

İkiz Göller Projesi

Kazak Gölü 2. Etap Projesi

Kapalı Semt Pazarı

Sosyal Tesisler

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Akademisi

Nikah Salonu

Sera

Sağlık Turizmi

Modern Açık Hayvan Pazarı

Devlet Yatırımları

Hanımeli Konağı

ÇEVRE VE ŞEHİR PLANLAMA PROJELERİ

Tören Alanı ve Çevre Düzenlemesi

Nitelikli Konut Projesi

TAT (Toplama Ayrıştırma Tesisi)

Güneş Enerjisi Projesi

Kademe Binası

Cadde İyileştirme

LED Aydınlatma Projesi

Pınar Bulvarı Cephe İyileştirme Projesi

Belediye Binası

Muhtarlık Binaları

Yenilenebilir Enerji Kaynakları

Kazak Gölü Şelale Projesi

Kentsel Dönümüş

Adliye Binası

Ağız Diş Sağlığı Hastanesi

Emniyet Binası

Dere Islahı

Akıllı Şehir Uygulamaları

Otopark

Tarım ve Hayvancılık Destekleri.

ALTYAPI VE ULAŞIM

Otogar

Su ve Altyapı

Atık Bertaraf Tesisi

Modern Taksi Durakları

Kapalı Ulaşım Master Planı

Tramvay

Yünsa Kavşağı Battı Çıktı

Ravza Camii-Sanayi Sitesi Battı Çıktı

Yaya Üst Geçidi



HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!

DEVA PARTİLİ AVŞAR'DAN İKTİDARA SERT TEPKİ

DEVA PARTİLİ AVŞAR; “TMO, BİR AN ÖNCE ARTAN MALİYETLERE DEĞECEK BİR HUBUBAT ALIM FİYATI AÇIKLAMALIDIR.”

DEVA PARTİLİ AVŞAR: SEÇİMDE KAMU KAYNAKLARINI PARTİYE SEFERBER EDEN İKTİDAR, BUGÜN TASARRUF TEDBİRLERİ AÇIKLIYOR.