NKÜ MESLEK YÜKSEKOKULLARI, İMZALADIKLARI PROTOKOLLERE YENİLERİNİ EKLEDİ

NKÜ MESLEK YÜKSEKOKULLARI, İMZALADIKLARI PROTOKOLLERE YENİLERİNİ EKLEDİ

NKÜ, Türkiye’nin ve Tekirdağ’ın önde gelen kuruluşları ile işbirliği protokolleri imzaladı.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Meslek Yüksekokulları (NKÜ - MYO) Türkiye’nin ve Tekirdağ’ın önde gelen tarım, sanayi, gıda ve turizm kuruluşları ile meslek örgütleri arasında mesleki eğitim alanında işbirliği protokolleri imzalandı.

MESLEKİ BECERİLERE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Meslek Yüksekokulları ve meslek örgütleri arasında eğitim alanında protokollerin imzalandığı  törende yaptığı konuşmada, Üniversite olarak kamu-sanayi-üniversite iş birliklerine çok değer verdiklerini belirterek, önemli kurum ve kuruluşlarla gerçekleştirilen protokollerin öğrencilerin özellikle mesleki becerilerini geliştirebilmelerine çok büyük katkısı olacağına dikkat çekti.  

Gerçekleşen tören kapsamında NKÜ Teknik Bilimler MYO; Öztek Tekstil Terbiye San. ve Tic. A.Ş., Aloha Tekstil Turizm İnşaat Enerji San. ve Tic. A.Ş., TAYEKS Dış Ticaret Tekstil San. A.Ş., Eksun Gıda Tarım San. ve Tic A.Ş. ile; Marmarereğlisi MYO; Kaptan Demir Çelik End. Tic. A.Ş. ile; Malkara MYO; Yükay Tarım Makineleri Tic. Ltd. Şti, Kaanlar Gıda San. Tic. A.Ş., Baysan Makine Dişli San. Tic. Ltd. Şti. ve Özbilgi Metal ve Kaynak Tekn. Oto. San. ile; Şarköy MYO ise Bağcılık Araştırma Enstitüsü ve Ramada Wydham Tekirdağ  (ERD Otelcilik A.Ş.) ile; Çorlu MYO; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, TAYEKS Dış Ticaret Tekstil San. A.Ş., Özşifa Süt Ürünleri ve Komax Testing Türkiye Test Sistemleri San. Ltd. Şti. ile; Saray MYO ise Hattuşa Vacation Thermal Club ile; Muratlı MYO TAYEKS Dış Ticaret Tekstil San. A.Ş. ile iş birliği protokolü imzalamış oldu.

Sosyal Bilimler MYO ise Trakya Kalkınma Ajansı, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi, Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi, Star Medica Hastanesi, Ramada Wydham Tekirdağ  (ERD Otelcilik A.Ş.), Asyaport, Des Otel (Tek Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Ltd. Şti.), Martaş Liman Tesisleri A.Ş., Mert Dericilik San. Tic. Ltd. Şti., Nigiz Dericilik San. Tic. Ltd. Şti., Vela Denizcilik, Vela Gemi  Acenteliği A.Ş., As Gemicilik, Barsan Global Lojistik, Farel Plastik Elektrik Elektronik İmalat San. A.Ş. ile birlikte Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler (SMMM) Nedim Arslan ve Hacı Şimşek ile ayrı ayrı iş birliği protokollerini imzaladı. 

TOPLAM 32 KURULUŞ İLE İMZALANDI

Toplam 32 kurum ve kuruluş ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Meslek Yüksekokulları arasında gerçekleştirilecek iş birliklerini kapsayan protokol imza törenine Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Çakıcı, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürü Mehmet Ali Kiracı, NKÜ Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Aykut Demirkıran, NKÜTEK Teknopark Genel Müdürü Öğr. Gör. Barış Kocabıyık, Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Lütfi Çağatay Onar, NKÜ MYO müdürleri ile akademik ve idari personel katıldı.



BÜYÜKELÇİ’DEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

ULAŞIM KARTLARINDA ONLİNE VİZELEME DÖNEMİ

BOSTAN FİDELERİ DEVLETTEN

VALİ SOYTÜRK TEMSİLİ ASKERLİK YEMİN TÖRENİ’NE KATILDI

BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN KÖPRÜ VE MENFEZLER YENİLENİYOR