O KÖPEKLER ARTIK ORMANDA İŞGALCİ OLMAYACAK

O KÖPEKLER ARTIK ORMANDA İŞGALCİ OLMAYACAK

Çerkezköy Belediyesi, Tepe Mevkii’ndeki Ormanlık alanı Orman İşletme Şefliği’nden kiralayarak, burada yaşayan canların barınmasına tahsis etti…

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tepe mevkiindeki ormanlık alanda yaşamlarını sürdüren sokak hayvanları için harekete geçti. Akay’ın talimatı ile ormanlık alan Orman İşletme Şefliği’nden kiralanırken, canlar için de barınacakları yeni kulübeler koyuldu.

ONLAR KALDIRDI BELEDİYE KOYDU

Çerkezköy’de Teme Emlak Konutları mevkiinde ormanlık alanda yaşamlarını sürdüren sokak hayvanları, bazı hayvan düşmanları tarafından şikayet konusu olmuş, barındıkları kulübeler Orman İşletme Şefliği tarafından kaldırılmıştı. Bu duruma hayvan severler tepki gösterirken, Orman İşletme Şefliği, köpek kulübelerini ‘İşgal’ saymıştı. Kış şartlarında evsiz kalan sokak hayvanlarına Çerkezköy Belediyesi el uzattı. Belediye Başkanı Vahap Akay’ın talimatıyla Orman İşletme Şefliği’nin uhdesindeki ormanlık alan kiralanarak, buradaki canların barınacağı kulübeler yeniden koyuldu.

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ 7 KULUBE KOYDU

Çerkezköy Hayvan Severleri’nin beslenmelerini üstendiği sokak hayvanlarına önceki günü Çerkezköy Belediyesi tarafından yeni kulübeler yapılarak, hediye edildi. Yeni kulübeleri ormanlık alana koyan belediye ekipleri, bunları hayvan severlere teslim etti. Kış şartlarında canların barınacakları kulübelerin yerleştirilmesinin ardından mutluluklarını dile getiren hayvan severler, Çerkezköy Belediyesi’nin el atmasıyla sorunun çözülmesine karşın sosyal medya hesaplarından teşekkür etti.

SOĞUKTAN BİR MASUM CAN VERDİ!

Çerkezköy Hayvan Severler Facebook sayfasından yeni kulübelerin fotoğraflarıyla birlikte paylaşılan yazıda:

Bu mübarek Regaip kandilinde her türlü kirli oyunlara rağmen iyilik yolunda iyiler masumlar kazandı. Daha önce ormanlık alandan masumların evlerini kişisel egolarını tatmin etmek için, kulübelerin kaldırılmasına sebep olan lüks sitede oturan merhametsiz bazı insanlar yüzünden soğuktan bir masum can verdi. İnsanlık kaybetti. Bu kış ayında canların evleri olsun yuvaları geri gelsin diye kalben, fiilen, sosyal medyadan, gerekli kurumların kapısını aşındıran, sessiz canlara ses olan yerel yayın kuruluşu, canlar için destek olan siyasi yetkililer, tüm güzel kalpli dostlar gizli kahramanlar, bu güzel kare hepimizin eseri iyi ki varsınız. Allah bu canlara el uzatan herkesten razı olsun. Hayırlı kandiller.”



GENÇLER, TEK GENÇ FEST İLE COŞACAK

BAŞKAN YÜCEER HIZ KESMİYOR

TÜİK’DEN AİLE HAFTASI’NA ÖZEL TEKİRDAĞ’DAKİ AİLE ORANLARI

VALİ SOYTÜRK KÜRESEL SİYONİZM VE GAZZE KONFERANSI’NA KATILDI

LİSELİ KIZLARDAN AYRIŞTIRAN LAVABO TASARIMI