OFİS MOBİLYALARINDA ÇERKEZKÖY'ÜN ÖNEMLİ MARKASI 3'ÜNCÜ ŞUBESİ'Nİ AÇTI

OFİS MOBİLYALARINDA ÇERKEZKÖY

1975'ten buyana hizmet veren Görkem Ofis Mobilyaları'nın 3'üncü Çerkezköy'de düzenlenen törenle hizmete girdi.

Görkem Ofis Mobilyaları'nın, 3’üncü şubesinin açılışı yapıldı. Ahmet Kaşarcı ve oğlu Okan Kaşarcı’nın işletmeciliğini yaptığı Görkem Ofis Mobilyaları 3’ncü şubesi görkemli bir törenle hizmete girdi.

1975’ten buyana hizmet veren Görkem Ofis Mobilyaları Çerkezköy’de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Öztrak Caddesi’nde 3'üncü şubesini açtı. Mağaza’nın kurucuları olan Ahmet Kaşarcı ve Okan Kaşarcı’nın yeni işletmesinin açılışına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Aday’ı AK Partili Abdullah Öğe, AK Parti İlçe Başkanı Salih Albay, Gaziler Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Yargılar, Çerkezköy Bağımsız Belediye Başkan Aday’ı Ahmet Yıldız, Çerkezköy Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, İYİ Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday’ı Yasemin Altın Erseçkin, Çerkezköy Müftüsü İdris Çakmakaş katıldı.

DUALAR EŞLİĞİNDE AÇILIŞ YAPILDI

Açılışta bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, ilçenin her geçen gün açılan yeni bir işletmeyle daha da büyüdüğüne dikkat çekerek Görkem Ofis Mobilyaları'nın 3'üncü mağazısının hayırlı olmasını diledi.  Vahap Akay’ın konuşmasının ardından Müftü İdris Çakmakaş tarafından açılış için dua okundu. Duadan hemen sonra kurucu Ahmet Kaşarcı’ya plaket verildi. Plaketin ardından  Belediye Başkanı Vahap Akay ve açılışa davet edilen protokol tarafından Görkem Ofis Mobilyaları'nın 3'üncü Şubesi'nin açılış kurdelesi kesildi. Kurdela kesiminin ardından protokol üyeleri yeni mağazayı gezerek, içerdeki ürünleri inceledi.

 

 



TAPU MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN KAYMAKAM GÜNLÜ’YÜ ZİYARET

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ’NDEN ANLAMLI ETKİNLİK

DEM PARTİ HEYETİNDEN DEMİRTAŞ'A ZİYARET

ÇORLU'DA TRAFİK KAZASI

TEKİRDAĞ'DA İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI