ÖĞE SAHA’NIN ALTINI ÜSTÜNE GETİRİYOR

ÖĞE SAHA’NIN ALTINI ÜSTÜNE GETİRİYOR

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Ak Partili Abdullah Öğe ilçedeki cadde ve sokakları karış karış geziyor.

Ak Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Öğe bir taraftan lansman için hazırlık yaparken, diğer yandan ise Çerkezköy’de seçim çalışmalarını hızla sürdürmeye devam ediyor.

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, ilçedeki cadde ve sokakları karış karış geziyor. Vatandaşlarla bir araya gelen Öğe, seçim önesi talep ve önerilerini alırken, 31 Mart için de destek istiyor. Çerkezköy’ün altını üstüne getiren Abdullah Öğe, tüm halkı ve esnafı ziyaret ederek 31 Mart'a kadar sıkmadık el çalmadık kapı bırakmak istemiyor. AK Partili Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Öğe, vatandaşların hem sorunlarını dinliyor hem de bol bol sohbet edip, talep ve önerilerini alıyor.

Bir taraftan önümüzdeki birkaç gün içerisinde düzenlenecek lansman programı için hazırlanırken diğer yandan seçime doğru yüksek bir performansla çalışmalarını sürdüren Başkan Adayı Öğe; ‘’Canla başla Çerkezköy’ü daha güzel günlere taşıyacağız!...’’ diyerek başkanlık dönemi için de çalışma performansını gösteriyor.



Anahtar Kelimeler: ALTINI ÜSTÜNE GETİRİYOR

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!