ÖĞE’DEN İLK BULUŞMA GAZETECİLERLE…

ÖĞE’DEN İLK BULUŞMA GAZETECİLERLE…

Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, Pazar günü gazetecilerle ile kahvaltıda buluştu.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, “Çerkezköy’ü güzel ilçe yapmak, vatandaşlarımızın daha yaşanabilir kentte yaşamasını sağlamak boynumuzun borcudur” dedi. 

ÖĞE GAZETECİLERLE BULUŞTU
Dün saat 11.00’da Lunch Box’ta düzenlenen kahvaltıda Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı AK Partili Abdullah Öğe, “Bugün Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle bize tebliğ edilen Belediye başkanlığı adaylığıyla beraber seçim çalışmalarına AK Parti olarak başladık. Dün itibariyle partimizin bize vermiş olduğu seçim çalışmaları programına uyarak seçim çalışmalarına start verdik. Geçen hafta Büyükşehir Belediye başkan adayımız Sayın Cüneyt Yüksel’in açıklanmasıyla beraber sahada olan heyecanı, vatandaşımızın bize karşı olan teveccühünü hep birlikte gördük. Dün Çorlu’da aday tanıtım programı vardı, coşkulu ve heyecanlı bir aday tanıtım programı gördük. Vatandaşlarımızın ilgi ve alakasını görmek bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Çünkü bizim söylediğimiz projelerimizi yapacağımıza vatandaşlarımızın inancı tam. Laf üretmiyoruz proje üretiyoruzYıllardır Çerkezköy’de birçok programda basın mensuplarımızla buluştuk. 2014-2019 yılları arasında sizlerle birçok programda bir araya geldik. 2 dönem milletvekili adaylığı sürecimiz oldu. Bugün de cumhurbaşkanımızın tensipleriyle bize tevdi edilen belediye başkan adaylığıyla birlikte seçim çalışmalarına başladık. Geçen hafta Büyükşehir Belediye başkan adayımız sayın Cüneyt Yüksel’in açıklanmasıyla beraber sahada olan heyecanı, vatandaşımızın teveccühünü hep birlikte gördük. İnşallah 31 Mart gününe kadar bu heyecanı taşıyacağız. Vatandaşlarımızla buluşmayı diri tutarak inşallah 1 Nisan sabahı taçlandırmayı hedefliyoruz.” dedi. 

LAF ÜRETMİYORUZ PRJE ÜRETİYORUZ

Öğe daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle bize tebliğ edilen Belediye başkanlığı adaylığıyla beraber seçim çalışmalarına AK Parti olarak başladık. Dün itibariyle partimizin bize vermiş olduğu seçim çalışmaları programına uyarak seçim çalışmalarına start verdik. Geçen hafta Büyükşehir Belediye başkan adayımız Sayın Cüneyt Yüksel’in açıklanmasıyla beraber sahada olan heyecanı, vatandaşımızın bize karşı olan teveccühünü hep birlikte gördük. Dün Çorlu’da aday tanıtım programı vardı, coşkulu ve heyecanlı bir aday tanıtım programı gördük. Vatandaşlarımızın ilgi ve alakasını görmek bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Çünkü bizim söylediğimiz projelerimizi yapacağımıza vatandaşlarımızın inancı tam. Laf üretmiyoruz proje üretiyoruz

BOYNUMUZUN BORCUDUR

Gazetecilerin soruları üzerine açıklamalarda bulunan Öğe, Çerkezköy’ün sorunlarını bildiklerini belirtti. Öğe, “Çerkezköy’ün sorunlarını iyi biliyoruz ve sorunlarını da göreve geldiğimizde çözeceğiz. Hemşerilerimiz hiç merak etmesinler, Cumhur İttifakı kadroları Çerkezköy’ün sorunlarını çok iyi biliyor. Çerkezköy’de büyüdüm, çocuklarımı da Çerkezköy’de büyüttüm. Çerkezköy’ü daha mutlu ve daha yaşanabilir bir ilçe yapma hayalimiz var. Çerkezköy’ün sorun ve ihtiyaçlarını da çok iyi bilmekteyiz. Çözüm yollarını da biliyoruz. Çerkezköy’ü güzel ilçe yapmak, vatandaşlarımızın daha yaşanabilir kentte yaşamasını sağlamak boynumuzun borcudur.”

TRAFİK VE OTOPORAK SORUNU VAR

Çerkezköy’ün gün geçtikçe kronikleşen trafik sorunu olduğunu öne süren Öğe, “Halkın içerisinde geziyoruz. Çerkezköy’ün sorunları biliniyor. Mesela, trafik ve trafiğin yarattığı otopark sorunları var. Hayata geçireceğimiz otopark projeleri ile bu sorunları çözeceğiz. Bizler Çerkezköy halkına, bu projeleri hayata geçireceğimizin sözünü veriyoruz. Güzel bir seçim süreci yaşayacağız ve Çerkezköy’de aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. 

SİYASET HAZIM VE AZİM İŞİDİR
Konuşmasının ardından Abdullah Öğe gazetecilerin sorularını yanıtladı. Öğe “Bizim teşkilatımızda kırılma olmaz. Siyaset hazım ve azim işidir. Hazmetmek ve azmetmek gerekiyor. Aday adaylarımızın çoğuyla görüştük. Daha önceki ilçe başkanlarımız da ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. Çok memnun olduk. Bir kırgınlık asla olmaz. Bu bir yarış işidir. Hangi aday adayımız aday olsaydı biz de onunla beraber çalışırdık. Şimdi de beraber çalışacağız. Zaten siz de onları göreceksiniz” dedi.  “2019’dan sonra çalışmalara hiç katılmadığı, bir sonraki seçime kadar ortalıkta olmadığı” şeklindeki eleştirilere de cevap veren Öğe, “En 2019 seçimlerinde Süleyman Beyle görüştüm. Birkaç görüşmemizde de istişare ettik. Katkıda bulunabileceğimizi konuştuk. Ben AK Partiliyim. Genel merkezimiz öyle uygun görmüş. Geçen gün yine Süleyman Beyle görüştük. Tebriklerini iletti. Herhangi bir sorunumuz yok. O dönemde seçim sürecinde adaylık açıklaması biraz ertelenmişti. Bizim yurt dışında fuar vardı. Biz oraya katıldık geldik. Yine teşkilatımızla beraberdik” diye konuştu.

Gazetecilerin “Büyük Birlik Partisi Çerkezköy’de Cumhur İttifakına dahil olacak mı?” sorusunu ise İlçe Başkanı Salih Azbay yanıtladı. Azbay, “Bununla alakalı genel merkezimizin alacağı karar bizim için çok önemli. Genel Merkezimizin bununla ilgili bize tebliğ edeceği bir durum olursa biz bu minvalde hareket etmeye çalışırız” diye konuştu. 



 



Anahtar Kelimeler: BULUŞMA GAZETECİLERLE…

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM