Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

ÖĞRETMENLER KAHVALTI PROGRAMINDA BULUŞTU

ÖĞRETMENLER KAHVALTI PROGRAMINDA BULUŞTU

Trakya Okul Kıyafeti Üretici ve Satıcılar Derneği ve Türkiye Okul Kıyafeti Üretici ve Satıcılar Federasyonu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenledikleri kahvaltı programında öğretmenler buluştu.

Türkiye Okul Kıyafeti Üretici ve Satıcıları Federasyonu ve Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcılar Derneği, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle geleneksel 9. Sabah Kahvaltısı programını düzenledi. Programa katılan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Çerkezköy Tokoçin Restaurant’ta düzenlenen kahvaltı programına, Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Kaymakam Adayı İsa Bertan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman, Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcılar Derneği Başkan Vekili Özcan Dinç, Başkan Yardımcısı Selim Arıkök, okul Müdürleri, öğretmenler, okul aile birliği başkanları, şehit aileleri, hayırseverler ve STK temsilcileri katıldı. Kahvaltı organizasyonu öncesinde babası vefat eden Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcılar Derneği Başkanı Yaşar Yılmaz, bu nedenle programa katılmadığı belirtildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü kahvaltı programında konuşma yapan Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcılar Derneği Başkan Vekili Özcan Dinç; “Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, sağlıklı başarılı bir yıl olmasını diliyorum” dedi. Ardından konuşma yapan İlçe Milli eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş; “ Geleneksel hale gelen kahvaltı programını organize eden Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcılar Derneği’ne teşekkür ederim. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

"Trakya Okul Kıyafetleri Üretici ve Satıcılar Derneği ve Türkiye Okul Kıyafeti Üretici ve Satıcıları Federasyonu’na düzenledikleri 24 Kasım Öğretmen Günü kahvaltı programında bizleri buluşturdukları için teşekkür ederim." sözleriyle konuşmasına başlayan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru ise, şunları kaydetti: “Bizler burada baş taçı öğretmenlerimiz, hayırseverlerimiz, şehit aileleri, müdürlerimiz, okul aile birliği başkanlarımız bir aradayız. Böylesi güzel jest için tekrar teşekkür derim. Yarın Öğretmenler Günü. Baş taçı öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. 12 ay içerisinde biliyorsunuz bir sürü önemli gün var. Ama bu günler içerisinde benim en çok önemsediğim  günler Anneler Günü ve Öğretmenler Günü.  Ben bu özel günlerde annemin, şehit yakınlarımızın ve öğretmenlerimizin  elini öpüyorum. Benden büyük olması gerekmiyor yaşı küçük olsa da dengim olsa da ellerinden öpüyorum. Bu iki gün çok önemle günlerdir. 24 Kasım Öğretmenler günü özellikli bir gündür. ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ diyen Hz Ali’nin sözlerine mazhar olmuş meslek mensubunda olan öğretmenlerimiz çok büyük fedakarlıklar göstermektedirler. Bu vesile ile tekrardan başkan, başbakan, bakan ve her düzeyde insan yetiştiren baş tacı öğretmenlerimizin bu özel günü’nü kutluyorum."

 



SARAY’DA 19 MAYIS COŞKUSU ZİRVEYE ULAŞTI

ATATÜRK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ÇERKEZÖY’DE COŞKU İLE KUTLANDI

13’ÜNCÜ GELENEKSEL SANTRANÇ TURNUVASI YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI