OPTİMED'DEN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMASI

OPTİMED

Optimed Hastanesi yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bölgede faaliyet gösteren gazetecileri düzenledikleri kahvaltıda ağırladı.

Optimed Hastanesi yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bölgede faaliyet gösteren basın mensuplarını düzenledikleri kahvaltı organizasyonu ile ağırladı.

Optimed Hastanesi Yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bugün saat 10.00’da Özcanlar Köfte Çorlu şubesinde bölgede faaliyet gösteren basın mensupları ile kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Çerkezköy Optimed Hastanesi Genel Müdürü Dr. Ayhan Arslan; “Burada böyle güzide bir karabalığı bir arada görmek ailemiz adına şans ve gurur kaynağı.” dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü verilen kahvaltıya, Çerkezköy, Çorlu ve bölgenin basın mensupları bir araya geldi. Kahvaltıya, Çerkezköy Optimed Hastanesi Genel Müdürü  Dr. Ayhan Arslan, Çorlu Optimed International Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Nevzat Koç, Çerkezköy Optimed Hastanesi Başhemşire Sevda Sümbül, Özel Optimed International Çorlu Hastanesi Müdürü Elçin Süleymanoğlu katıldı.

 

 


Haber Kaynak : Haber Merkezi

Anahtar Kelimeler: OPTİMED' GAZETECİLER KUTLAMASI

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ’NDEN BAKIMEVLERİ VE HASTANELERE BAYRAM ZİYARETİ

BEYİN PİLİ NEDİR?

İRMET HASTANESİ'NDEN OP.DR. BAYRAKTAR KOLON KONSERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU

BUGÜN DÜNYA SU GÜNÜ

ÇERKEZKÖY'DE RAMAZAN AYI’NDA DA DENETİMLER TAM GAZ SÜRÜYOR