Politika

Politika Haberleri

OSMAN YAMAN’A TAM DESTEK…

OSMAN YAMAN’A TAM DESTEK…

Coşkulu bir seçim kampanyası yürüten Tekirdağ Bağımsız Milletvekili Adayı Osman Yaman, seçime 2 gün kala, son turlarını atıyor….

14 Mayıs Genel Seçimleri’ne Bağımsız Milletvekili Adayı olarak Tekirdağ’da hazırlanan Osman Yaman, seçime 2 gün kala seçmenlere yönelik son ziyaretlerini gerçekleştiriyor. STK’lar başta olmak üzere vatandaşlarla toplu halde bir araya gelen Osman Yaman, “Parti yok, genel başkan yok. Sizler varsınız, halk var bizim arkamızda.” dedi.

BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ OSMAN YAMAN

Seçime iki gün kala ziyaretlerini artırarak sürdüren Tekirdağ Bağımsız Milletvekili Osman Yaman, vatandaşların oylarını ‘Bağımsız Aday Osman Yaman’dan yana kullanmalarını istedi. Milletvekili Yaman, “Parti yok, genel başkan yok. Karşınıza hep aynı insanlar çıkartılıyor. Ya da Ankara’dan emri vakiyle adaylar koyuluyor. Bizler de halk olarak partilere oy verirsek, kimi hangi noktadan milletvekili çıkartacağımızı birileri belirliyor. Bu dönem halkımız artık buna isyan ediyor. Biz de bu isyanın sonucu olarak yola çıktık. İnşallah, Tekirdağ halkının teveccühüyle bağımsız milletvekili olarak onları TBMM’de en iyi şekilde temsil edeceğim.”dedi.

ŞEHİDİMİZİN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Seçim çalışmaları arasında Tekirdağlı şehitlerimizden PYD. Uzm. Çavuş Birhan Er’in ailesini ziyaret eden Bağımsız Milletvekili Adayı Osman Yaman, “Siz toprağa değil, kalplere gömüldünüz.” Dediği Birhan Er şehidimize dua edip, ailesiyle bir süre sohbet etti. 

DERNEK BAŞKANINDAN TAM DESTEK

Şehit ailesine gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Kapaklı’da DURDER’e  (Durağanlılar Derneği) gelen Bağımsız Milletvekili Adayı Osman Yaman, burada dernek başkanı Recep Sarıca ve dernek üyeleriyle biraraya geldi. Dernek Başkanı Recep Sarıca, Bağımsız Aday Osman Yaman’a tam destek niyetlerini bildirirken, başarılar diledi. Dernek Başkanı Sarıca, “Bugün bizi Bağımsız Milletvekili Adayımız Osman Yaman ağabeyimiz ziyaret etti. Bu kalabalık tam desteğin, beraberliğin, birlikteliğin, birbirine kenetlenmenin ve bu dernek güçlük bir dernek demenin göstergesidir. Biz buradayız, her yerde olacağız. Sesimizi duyuracağız, demektir.” ifadelerini kullandı.

Dernek ziyaretinin ardından Kapaklı’da vatandaşlarla da görüşen, onlardan destek isteyen Osman Yaman, bir süre esnaf ziyaretinde bulundu. Osman Yaman daha sonra kabalalık bir konvoyla Çorlu’ya geçti.

BAĞIMSIZ VEKİL OLMA SÖZÜ VERİYORUM

Çorlu’da Havuzlar Mahallesi’nde ziyaretlerde bulunan Tekirdağ Bağımsız Milletvekili Adayı Osman Yaman, ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarla birebir görüşüp, iki gün kalan seçimde oylarına talip olduğunu söyledi. Yaman, “Sizlerin oylarıyla inşallah bağımsız milletvekili olarak, yüce meclisimizde sizleri temsil edeceğim. Hiçbir yerden talimat almadan, doğrudan halkımın çıkarlarının yanında bağımsız bir vekil olma sözü veriyorum.” İfadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: OSMAN YAMAN’ DESTEK…

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!