OYA BAŞAR’DAN ÇOSB ZEKA’YA SÜRPRİZ ZİYARET

OYA BAŞAR’DAN ÇOSB ZEKA’YA SÜRPRİZ ZİYARET

ÇOSB tarafından hayata geçirilen ve hafif zihinsel engellilerin istihdam edildiği ÇOSB ZEKA’da çalışanların alkışlarıyla karşılanan Oya Başar memnuniyetini dile getirdi.

Başrolde oynadığı ‘Plastik Aşklar’ tiyatro oyunu için Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ne(ÇOSB) gelen ünlü oyuncu Oya Başar ve Ebru Kural, ÇOSB ZEKA’yı (Zihinsel Engelliler Korumalı İşyeri Atölye ve Yaşam Merkezi) ziyaret ederek burada çalışanlarla sohbet etti.

ÜLKEMİZ AÇISINDAN ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR

ÇOSB ZEKA’da bulunan atölyeleri ziyaret ederek çalışanlarla ilgilenen ve sohbet eden Başar, ÇOSB Yönetimine yaptığı bu yatırımdan dolayı teşekkür ederek şunları söyledi: “İlk defa geliyorum buraya. Hafif zihinsel engellilerin istihdam edilmesi çok güzel olmuş. Onur duydum. Ülkemiz açısından da örneklik teşkil eden bu çalışmada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”

Ziyaret sonrasında ZEKA binasında çalışanlarla toplu fotoğraf çektirerek kendi sosyal medya hesabında yayınlayan Oya Başar, “Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi içinde zihinsel engelliler için çok güzel atölyeler açıp, onları hayata kazandırıyorsunuz, insana verilen değer her zaman karşılığını bulur” ifadeleriyle duygularını ifade etti.



Anahtar Kelimeler: BAŞAR’ SÜRPRİZ ZİYARET

BÜYÜKELÇİ’DEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

ULAŞIM KARTLARINDA ONLİNE VİZELEME DÖNEMİ

BOSTAN FİDELERİ DEVLETTEN

VALİ SOYTÜRK TEMSİLİ ASKERLİK YEMİN TÖRENİ’NE KATILDI

BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN KÖPRÜ VE MENFEZLER YENİLENİYOR