PEYZAJ, BAHÇE DÜZENLEMESİ VE ÇİÇEK HİZMETİ VERECEK

PEYZAJ, BAHÇE DÜZENLEMESİ VE ÇİÇEK HİZMETİ VERECEK

Peyzaj, bahçe düzenlemesi ve özel günler için türlü türlü çiçeklerin bulunduğu Kar Çiçeği Çiçekçilik, görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Çerkezköy’ün tanınan esnaflarından Ersin Aktaş, yeni işletmesi Kar Çiçeği Çiçekliği görkemli bir törenle hizmete açtı. Aktaş,  peyzaj, bahçe düzenlemesi ve özel günler için özel olarak hazırlanan türlü türlü çiçeklerle hizmet vereceklerini söyledi.

Kar Çiçeği Çiçekçilik, Gazi Osman Paşa Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram ile Nedim Yılancı, Belediye Meclis Üyeleri,  STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, ve çok sayıda davetli katıldı.

“ÇERKEZKÖY’E VE BÖLGEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Yeni işletmenin açılışı kesilen kurban ile başladı. Kurban kesilmesinin ardından kısa bir konuşma yapan İşletme sahibi Ersin Aktaş, “Çok heyecanlıyım. Bugün beni yalnız bırakmayan ailem, dostlarım hepinize teşekkür ederim. Hoş geldiniz.” İfadelerini kullandı. Daha sonra açılış öncesi bir konuşmada Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram yaptı. Bayram, “Ersin kardeşimizin heyecanını anlıyorum. Daha önce kendisi başka sektörlerde olduğundan bu tarz açılışlara alışıktır. Bu işletmenin Çerkezköy’e bölgemize ve Ersin kardeşimize, Aktaş ailesine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Kendisinin böyle güzel bir sektörde ilk defa yer alarak başarılı olacağına inanıyorum.” dedi.

“ÇİÇEKÇİYE ÇİÇEK YAĞDI!”

Daha sonra geniş bir protokol ile Kar Çiçeği Çiçekçiliğin açılış kurdelası kesildi. Kar Çiçeği Çiçekçiliğin açılışına oldukça kalabalık bir davetli grubu katılmasının yanı sıra açılışa gelemeyenler tarafından onlarca çiçek gönderilmesi de dikkat çekti. Adeta çiçekçi açılışına çiçek yağdığı gözlendi. 



TAPU MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN KAYMAKAM GÜNLÜ’YÜ ZİYARET

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ’NDEN ANLAMLI ETKİNLİK

DEM PARTİ HEYETİNDEN DEMİRTAŞ'A ZİYARET

ÇORLU'DA TRAFİK KAZASI

TEKİRDAĞ'DA İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI