PINARHİSAR BELEDİYESİ`NDEN DÜĞÜN YAPACAKLARA MÜJDELİ HABER

PINARHİSAR BELEDİYESİ`NDEN DÜĞÜN YAPACAKLARA MÜJDELİ HABER

Pınar Hisar Belediye Başkanı İhsan Talay, düğün yapacakların çok memnun kalacağı bir icraata imza attı. Atalay, düğün salonunun fiyatını üçte bir oranında düşürdü.

Pınar Hisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Sosyal Sorumluluk Projesi`nden `Evlendirme Desteği Projesi`ni uygulamaya geçirdi. Talay, projenin ilk etabı olan düğün salonlarının kiralama ücretini söz verdiği gibi sadece asgari masraflar seviyesine indirdi. Buna göre daha önce yaz kış 1200 TL olan düğün salonu kiralama ücreti 420 TL artı KDV fiyatına düşürüldü. Başkan Talay, "Tüm yeni evlenecek çiftlerimize ve sünnet düğünü yapacak vatandaşlarımıza hayırlı olsun." dedi.

MÜŞTERİ DÖNEMİ KAPANMIŞTIR

Belediye Başkanı İhsan Talay, yeni başlattığı uygulamayı vatandaşlara duyururken, "Belediyemiz, ilçemizdeki yeni evlenecek çiftlerimizi artık bir müşteri olarak değerlendirme dönemini kapatmıştır. Çiftlerimizin ekonomik anlamdaki bu zor günlerinde kâr elde etme peşinde koşmak yerine maddi ve manevi olarak onların yardımcısı olacağız. Yazlık Düğün Salonumuzun Üzerini Kapatma Projemizin; tasarım, araştırma-geliştirme ve maliyetlendirme iş ve işlemleri tamamlanmış bulunmaktadır." diye konuştu.

DÜĞÜN SEZONU BİTİNCE İNŞAAT BAŞLAYACAK

İlçeye yakışır bir proje gerçekleştirme yolunda hızla ilerlediklerini belirten Talay, "Yazlık Düğün Salonumuzun üzerini kapatma projemizi de ilçemize çok kısa vadede kazandıracak olmanın heyecanını yaşamakla birlikte, Ramazan Bayramı ve sonrasında yakın dönemde çok yoğun düğün ve organizasyon taleplerinin gelmesi üzerine, vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek adına yeni mağduriyetlere yol açmamak için belediyemiz yoğun sezon suresince inşaatı bekletme kararı almıştır. Düğün sezonu bittiği gibi inşaat başlayacaktır ve yeni döneme hazır olacaktır." dedi.

İhsan Talay, açıklamalarını şöyle tamamladı: "Evlendirme desteği projemizin de teknik ve yasal altyapısını kurma aşamasında çalışmalarımız başlatılmış olup evlenecek çiftlerimize yakın zamanda bu konuda mutlu haberi vereceğiz. Tüm evlenecek çiftlerimize şimdiden mutluluklar dileriz. Belediye olarak evlenecek çiftlerimizin daima yanında yer alarak onlara destek olmaya devam edeceğiz."



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

SARAY 19 MAYIS’I UMUT KAPLAN İLE KUTLAYACAK

VALİ SOYTÜRK ENGELLİLER HAFTASI NEDENİYLE YAPILAN AÇILIŞA KATILDI

BİLDİĞİNİZ BÜTÜN SINAVLARI UNUTUN

TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ ÖZEL GENÇLERİN GÖNÜLLERİNİ ALDI