Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

PLASTİK AŞKLAR ÇOSB’DE SAHNELENDİ

PLASTİK AŞKLAR ÇOSB’DE SAHNELENDİ

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) kültür-sanat programı kapsamIında ünlü oyuncu Oya Başar’ın başrolde oynadığı, ‘Plastik Aşklar’ tiyatro oyunu düzenlendi.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin (ÇOSB) kültür-sanat programı kapsamında sahneye konulan, ünlü oyuncu Oya Başar’ın başrolde oynadığı, ‘Plastik Aşklar’ tiyatro oyunu, ÇOSB Konferans Salonu Kültür ve Sanat Merkezi’nde tiyatroseverler ile buluştu.

Oyunu; ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili NatanYakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Elay, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Ahmet Temiroğlu, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyesi İlyas Kum ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra yüzlerce tiyatro sever izledi.                                        

Ali Cüneyd Kılcıoğlu’nun yazdığı, Orçun Ucal’ın yönettiği Oya Başar ve Ebru Kural’ın sahne aldığı tiyatro oyunu büyük beğeni ile izlendi.Tek perdelik olarak sahnelenen oyununun sonundaünlü oyuncular dakikalarca ayakta alkışlandı. Oyunun sonunda protokol tarafından oyunculara çiçek takdim edildi.

TİYATRONUN KONUSU

Plastik Aşklar, tıpkı yaşadığımız zamandaki aşklar gibi… Bu sahtelikle hiç dalga geçebildiniz mi? Gittiğiniz her ortamda, hayatın en ortasında yüzünüze iliştirdiğiniz bir Mona Lisa gülüşüyle sıyrılabildiniz mi tüm olumsuzluklardan, aşktan, sevdadan? Bir tarafta eğitimli, kültürlü, hayatla eğlenebilen, avam ama bir o kadar da alaturka bir kadın, diğer tarafta çekingen, kendini savunmaktan korkan, geleneklerden bihaber saf bir kadın…Mayıs ayı, Hıdırellez günü, doğa uyanmaya baharı getirmeye hazırdır. Farklı geçmişlerden, farklı serüvenlerden gelen bu iki kadın kendi baharlarını, karşılaştıkları bu gecede acaba neye evirecekler.Ödüllü komedi oyunu “Plastik Aşklar”, seyirciye unutamayacağı dakikalar vadediyor.



Anahtar Kelimeler: PLASTİK AŞKLAR SAHNELENDİ

SARAY BELEDİYESİ’NDEN KÜÇÜKLERE BÜYÜK EĞLENCE

KAPAKLI’DA 23 NİSANLA BERABER RENKLİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

ÇERKEZKÖY’DE 23 NİSAN ŞENLİKLERİ

BAŞKAN AZBAY’DAN 23 NİSAN MESAJI

SEVAL-AHMET ÇETİN FEN LİSESİ'NDEN ÇANAKKALE ŞEHİTLİĞİ ANLAMLI GEZİ