RAPORLU CHP İLÇE BAŞKANI EMİR BEY’İN MACERALARI…

RAPORLU CHP İLÇE BAŞKANI EMİR BEY’İN MACERALARI…

CHP Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan, geçtiğimiz ocak ayından itibaren aldığı raporlarla işe gitmezken, seçim çalışmaları için fıldır fıldır dolaşıyor….

Sözde hasta, bu yüzden de doktorları kandırıp rapor alan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan, bir taraftan sokaklarda seçim çalışması yürütürken, diğer yandan yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla Kapaklı halkının vicdanına seslenmesi, ‘Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu’ sözünü hatırlattı! Vicdandan bahseden Emir Tarcan’ı aldığı raporlarla, devletten alacağı paralar yüzünden mi deseniz, yoksa kandırıp hastayım diyerek gitmediği işyerini aldatmasına mı deseniz: Biz de Kapaklılıların vicdanına Emir Tarcan’ı bırakıyoruz!

İŞTE CHP’Lİ EMİR TARCAN’IN MACERALARI…

CHP Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan, 31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşırken, çalıştığı ÇOSB’de (Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi) faaliyetlerini sürdüren Arçelik’te, işe gitmemeye başladı. Çeşitli defalar rapor aldığı ortaya çıkan Emir Tarcan’ın, sokaklarda gezerek partisine oy toplarken hem iş yerini hem raporu aldığı Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’nin doktorlarını hem de devleti yani SGK’yı aldatması seçime sayılı günler kala gündeme bomba gibi düştü. Kapaklı’da CHP’nin Belediye Başkan Adayı İrfan Mandalı ile birlikte seçim faaliyetleriyle gününü geçiren İlçe Başkanı Emir Tarcan’ın maceraları şöyle başlıyor.

OCAK AYINDAN BUYANA RAPOR RAPOR ÜSTÜNE…

Geçtiğimiz ocak ayından itibaren defalarca rapor alan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan, ilk olarak 2 Ocak 2024 günü doktora müracaat ediyor. 2 Ocak-7 Ocak arası rapor alan Tarcan, daha sonra sırasıyla 8 Ocak-10 Ocak, 12 Ocak -14 Ocak, 15 Ocak-21 Ocak, 22 Ocak-28 Ocak, 29 Ocak-4 Şubat, 5 Şubat-8 Şubat, 8 Şubat 18 Şubat, 20 Şubat-1 Mart, 4 Mart-14 Mart, 14 Mart-17 Mart tarihlerinde sürekli rapor alarak işe gitmemiş. Yaklaşık iki buçuk aydan buyana neredeyse işe hiç gitmeyen Emir Tarcan’ın, 31 Mart’a kadar daha kaç rapor alacağı ise merak konusu oldu. Söz konusu raporlar incelendiğinde tamamı ortaya çıkacaktır. Bunlardan sadece birini yayımlıyoruz.

BİZ DE KAPAKLILARIN VİCDANINA BIRAKIYORUZ

Raporlu olduğu günlerde harıl harıl sokaklarda vakit geçiren, hasta bir kişinin yapamayacağı işleri yapan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan, vatandaşların gönlünü çelebilmek adına demagojik ifadeler kullanırken, örneğin raporlu olduğu günde Kapaklı Belediyesi'nin bir kuruluşuna yaptığı baskını da  yine kendi sosyal medya hesabından  “Vatandaşlarımızın vicdanına bırakıyoruz!” diyerek paylaşması, dikkat çekiyor. Tarcan'ın bu demegojik tavrına karşılık biz de, kendisini Kapaklı halkının vicdanına bırakıyoruz. Raporlu günlere ilişkin işe gitmediği halde devletten alacağı paraları da saymıyoruz. Tarcan’ın vicdanı nasıl rahat edecek?

İŞTE HASTA OLDUĞU İÇİN İŞE GİDEMEYEN TARCAN’IN SİYASİ ÇALIŞMALARINDAN ÖRNEKLER

CHP Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan’ın, hasta olduğu yalanıyla aldığı raporların ardından pek de mahir çalışmalara imza attığının delilleri de başta sosyal medya hesapları olmak üzere gazetelerin sayfalarını süslemiş. İşte Emir Tarcan’ın raporlu günlerindeki faaliyetleri…

EMİR TARCAN SGK’YA NASIL HESAP VERECEK?

Gündeme bomba gibi düşen CHP Kapaklı İlçe Başkanı Emir Tarcan’ın raporlu günlerine ilişkin maceraları hakkında SGK’nın soruşturma başlatıpması beklenirken, bu raporlu günlere ilişkin verilecek karar da merak konusu oldu.  Bu haberin ardından yeni sorumuz ise; SGK işlem yapacak mı, yoksa işe gitmediği günler için ücretini Emir Tarcan’a ödeyecek mi? Belki de sahte rapor alarak siyasi çalışmalarda bulunan Emir Tarcan, ilçe başkanlığından istifa ederek, Kapaklı halkından da özür diler!

 

İŞTE O PAYLAŞIMLAR:



Anahtar Kelimeler: RAPORLU BAŞKANI MACERALARI…

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM