Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

VAKA SAYILARI 4`TE 1 ORANINDA AZALDI

VAKA SAYILARI 4`TE 1 ORANINDA AZALDI

Yeni yıl öncesi Trakya Flaş Haber`e tebrik için gelen Optimed Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Recep Çalışkan, korona virüsü vakalarında bir ay öncesine göre azalma yaşandığını söyledi.

Özel Optimed Hastanesi`nden Trakya Flaş Haber`e 2021`in arefesinde, kutlama ziyareti gerçekleşti. Hastene Başhekimi Recep Çalışkan, Trakya Flaş Haber Ailesi`nin yeni yılını kutlayarak, başarılar diledi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Recep Çalışkan, Kurumsal İletişim Uzmanı Metin Demirtaş ve Basın Yayın Sorumlusu Gülşah Gülkan ile birlikte geldiği gazetemizde Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez`in misafiri oldu. Trakya Flaş Haber Ailesi`nin yeni yılını kutlamak amaçlı gerçekleşen ziyarette, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Recep Çalışkan`a pandemi sürecinde aldıkları sorumluluk nedeniyle teşekkür eden Yayın Yönetmenimiz Albez, "Sizin için zor bir yıl oldu. Hepimiz için, tüm toplum için zor oldu ama cephede olmanız hesabıyla daha çok sizi zorladı. Büyük bir risk içinde hepimizin canı için çalışıyorsunuz. Bu süreçte verdiğiniz emekler nedeniyle şahsınızda bir kez daha tüm sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz."dedi. 

VAKA SAYISINDA DÜŞÜŞ VAR

Daha sonra salgınla ilgili son durumu Başhekim Çalışkan`a soran Albez, "Şu an bulaşma durumu nasıl, ne durumdayız hocam."dedi.  Son bir birbuçuk ay öncesine göre bulaşın düştüğünü belirten Başhekim Çalışkan,şunları kaydetti: "Evet gerçekten zor bir yıl oldu. Hepimiz büyük risk içinde çalışıyoruz. Neredeyse 100 civarında personelim kovid oldu, şükür ki herkes iyileşti. Birkaç kişi biraz ağır geçirdi. Ama onlarda şu an iyiler, tekrar negatife döndüler. Dediğim gibi büyük risk içindeyiz ama tüm sağlıkçılar büyük özveri göstererek salgınla mücadele ediyor. Vaka sayısı bir iki ay öncesine göre 4`te 1`e düşmüş durumda. Bulaşma azalmış durumda.  Tedbirlere uyarsak, daha da azaltacağız. Böyle giderse, ocak sonu gibi şubat ayında hafiflemesini bekliyoruz. "dedi.



Anahtar Kelimeler:

VALİ SOYTÜRK ENGELLİLER HAFTASI NEDENİYLE YAPILAN AÇILIŞA KATILDI

BİLDİĞİNİZ BÜTÜN SINAVLARI UNUTUN

TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ ÖZEL GENÇLERİN GÖNÜLLERİNİ ALDI

ÖĞRETMENLERDEN MUHTEŞEM KONSER

VALİ SOYTÜRK PERKÜSYON VE RİTİM GÖSTERİSİNE KATILDI