Ekonomi

Ekonomi Haberleri

SAHADA HER YERDE AHMET ÇETİN VAR!

SAHADA HER YERDE AHMET ÇETİN VAR!

Aynı zamanda Kardak Gazisi bir SAT Komando olan ÇTSO Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, her gün sabah 5’te başladığı çalışmalarını gece 24.00’a kadar sürdürüyor…

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Sarı Liste Başkan Adayı Ahmet Çetin, Veliköy Organize Sanayi Bölgesi’nde 150’ye yakın fabrikayı ziyaret ederek, seçim sonrası yapacakları çalışma ve projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Sarı Lite’nin Yönetim Kurulu Başkan Adayı Ahmet Çetin ekibiyle birlikte ayak basmadık yer bırakmadı. Üç hafta önce sahaya inen Ahmet Çetin, sadece Veliköy Organize Sanayi Bölgesi’nde 150 fabrikayı dolaşarak, ÇTSO seçimleri için sanayiciden destek istedi. Aynı zamanda Kardak Gazisi SAT Komando olan bölgemizin tanınan ticaretten gelen bir sanayici olan iş insanı Ahmet Çetin, ÇTSO seçim çalışmaları kapsamında bir asker disiplininde eski günlerine geri dönerek sabah 5’te mesaiye başlıyor. Her sabah ekibiyle birlikte toplanıp, günün programını yapan Ahmet Çetin, ardından sahaya iniyor. Üç günden beri Çerkezköy merkez ve Veliköy Organize Sanayi Bölgesi’nde saha çalışmasında bulunduğu belirtilen Ahmet Çetin, 150’ye yakın fabrikayı kısa sürede dolaşarak, sanayiciden destek istedi. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı olduktan sonra ekibiyle birlikte yapacakları çalışmaları ve projelerini tek tek anlatan Başkan Adayı Ahmet Çetin, tüm sanayicinin desteğini beklediğini söyledi.

“ESNAF, TÜCCAR ve SANAYİCİ HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”

Çerkezköy Merkezi’nde ise 6-11 ve 3’üncü meslek komitelerine yönelik ağırlıklı bir şekilde çalışmalarda bulunan Ahmet Çetin, Sarı Liste’deki ekibiyle birlikte firma sahipleriyle tek tek görüşerek, çalışmalarını anlattı. Çetin, “Biz esnaf, tüccar ve sanayici hep birlikte kazanmak için yola çıktık. Ekibimle birlikte, bu görevi çok kıymetli üyelerimiz bize tevdi ettiğinde kısa süre içerisinde yapacağımız çalışmaların karşılığını alacağımıza inanıyorum. Amacımız, esnafımızın, tüccarımızın ve sanayicimizin Pazar payanı, ticaret hacmini büyütmek.” İfadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: SAHADA YERDE AHMET ÇETİN !

ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM