SARI LİSTE’NİN MECLİS ÜYELERİ TOPLANDI

SARI LİSTE’NİN MECLİS ÜYELERİ TOPLANDI

Çerkezköy TSO seçimlerinin ardından Sarı Liste’den meclis üyesi seçilenler Başkan Ahmet Çetin’inde katıldığı yemekte buluştu.

ÇTSO (Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası) Meslek Komitesi seçimlerini 10 grup ile kazanan sarı liste, Başkan Adayları Ahmet Çetin’in ev sahipliğinde pazartesi akşamı yemekte buluştu. Sarı liste, ÇOSB’de bulunan Tunç Steak Restaurant’ta bir araya geldi.

Seçime sarı listenin başkan adayı olarak girerek seçimi kazanan Ahmet Çetin’in teşekkür konuşmasıyla başlayan gecede duygu dolu anlar yaşandı. Bol bol alkışların yükseldiği gecede sarı listenin meclis üyelerinin neşesi görülmeye değerdi.

Gecede meclis üyesi Evren Kahraman’ın 40.yaşı doğum günü pastasıyla kutlanırken, Ahmet Çetin için de GENOM OSB adına gönderilen pasta kesildi. Ahmet Çetin, seçim süresince meclis üyeleriyle yaşadığı diyalogları tek tek hatırlatırken, o meclis üyelerini de alkışlattı. Çetin, meclis üyelerine ve ailelerine bir kez daha teşekkür etti.

BAŞARININ ARKASINDAKİ KAHRAMANLAR

Başarısının arkasındaki isimsiz kahramanlar olarak nitelendirdiği Mesut İşlek, Mehmet Danyeli, Abdülhamit Albez, Ercan Temiz, Eyüp Sözdinler, Veliköy İşadamları ve Sanayiciler Derneği (VİSAD) yönetimi, Müjgan - Serkan Karagöz, İsmet Bilecen, Ayhan Kaynak, İsmail Akın, Gülnur Kocaçınar, oğlu Atakan Çetin ve ekibine teşekkür eden Ahmet Çetin, “Bugüne kadar sizlerle omuz omuza gece gündüz demeden 3 saatlik uykularla 49 gün boyunca cansiperane çalışarak önemli bir başarıya imza attık. Mazbatalarınızı aldıktan sonra ÇTSO’nun yönetim kurulu olarak bölgemizin ve ülkemizin sorunlarının çözümü ve istihdama katkı sağlamak için sarının da, mavinin de, yeşilin de meclis üyelerinin katkılarıyla başarılı bir dönem geçireceğimize inanıyorum. Sarı listeye gönül veren, oy veren ve vermeyen tüm ÇTSO üyelerine teşekkür ediyorum. 12 Kasım bizim için asla bir son durak olmayacak. Tam aksine adaylık sürecimizde verdiğimiz sözleri ve projelerimizi hatırlatan bir tarih olarak daima hafızamızda olacak” dedi.

KOZUVA VE YÖNETİMİNE DE TEŞEKKÜR ETTİ

ÇTSO’nun çiçeği burnunda başkanı Ahmet Çetin, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda iki dönem başkanlık yapan Süleyman Kozuva ve yönetimi ile önceki dönem Başkan ve meclis üyelerine de bölgeye ve odaya sağladıkları katkı dolayısıyla teşekkür etti.

 



Anahtar Kelimeler: LİSTE’ MECLİS ÜYELERİ TOPLANDI

ÇERKEZKÖY’DE EĞİTİM YATIRIMLARI HIZLA DEVAM EDİYOR

EŞEKLE GEZİP KİTAP DAĞITIYOR

ÇERKEZKÖY’DE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUSU

ŞARKÖY MEYDAN DÜZENLEMESİ TAMAMLANDI

TRAKYA’DA 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI