SEVAL-AHMET ÇETİN FEN LİSESİ 2’İNCİ MEZUNLARINI VERDİ

SEVAL-AHMET ÇETİN FEN LİSESİ 2’İNCİ MEZUNLARINI VERDİ

2017-2018 eğitim ve öğretim yılında eğitime başlayan Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi, bu yıl ikinci mezunlarını verdi.

Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi, bu yıl ikinci mezunlarını verdi. 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Sezonu’nu dün düzenlenen mezuniyet töreniyle kapatan Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi’nde, dereceye giren öğrenciler hayırsever iş insanı Ahmet Çetin  tarafından altın ile ödüllendirildi.

2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda ilk öğrencilerini kabul eden Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi, 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı’nı dün akşam okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreniyle tamamladı. 120 öğrencinin mezun olduğu törene Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve hayırsever iş insanı Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin de katıldı.

AHMET ÇETİN’DEN DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ALTIN HEDİYESİ

Bu eğitim ve öğretim yılında ikinci mezunlarını veren Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi’nde, Efe Yalçınkaya okul birincisi, İremnur Yılmaz okul ikincisi, Ece Naz Eşkin ise okul üçüncüsü oldu. Dereceye giren üç öğrenciye plaket ve altın hediye edildi. Hayırsever iş insanı Ahmet Çetin okul birincisi Efe Yalçınkaya’ya tam altın, ikinci İremnur Yılmaz’a yarım altın, üçüncü Ece Naz Eşkin’e ise çeyrek altın hediye etti.

“EĞİTİMİN HER ZAMAN DESTEKÇİSİYİZ”

Mezuniyet töreninde Okul Müdürü Fahrettin Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve hayırsever Ahmet Çetin birer konuşma yaptı. Hayırsever iş insanı Ahmet Çetin, konuşmasında öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunarak okulun eğitime başladığı günden bugüne kadar özellikle TÜBİTAK’ın yarışmalarında gösterdiği başarılarla gurur duyduğunu söyledi. Çetin, Çetin Group olarak eğitime büyük önem verdiklerini ve her zaman eğitimin yanında, destekçisi olduklarını vurguladı. Ahmet Çetin, “Sevgili öğrenciler; bilginin, ilmin peşini bırakmayın. Heyecanınızı ve azminizi hiç kaybetmeyin. Vazgeçmediğinizde her zaman kazanacağınızı bilin. Hepinize sağlıklı, mutlu ve başarılı bir gelecek dileriz. Unutulmamak ve unutmamak dileğimizle, yolunuz, bahtınız açık olsun.”dedi.Çetin, konuşmasını bir kez daha kendisine ait, ‘Başarı son durak değil, devam eden yolculuktur’ sözünü hatırlatarak tamamladı.

Öğrenci, öğretmen ve velilerin katıldığı mezuniyet töreni daha sonra müzik ve eğlence bölümüyle devam etti. Tören yemek ikramıyla sona erdi.  



TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK