SEVAL-AHMET ÇETİN FEN LİSESİ AVRUPA’YA AÇILIYOR...

SEVAL-AHMET ÇETİN FEN LİSESİ AVRUPA’YA AÇILIYOR...

Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi proje ekibinin öncülüğünde Almanya, Fransa ve Avusturya ile beraber geliştirilen KA210-SCH Küçük Ölçekli Ortaklık kategorisinde 3 farklı proje kabul edildi.

Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi Avrupa’ya açılıyor. Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi’nin katıldığı Erasmus+ Okul Eğitimi 2023 Teklif Çağrısı 1.Dönem proje başvuru sonuçlarının açıklandığı bildirildi.  

Erasmus+ Okul Eğitimi 2023 Teklif Çağrısı 1.Dönem proje başvuru sonuçları açıklandı. Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi proje ekibinin öncülüğünde Almanya, Fransa ve Avusturya ile beraber geliştirilen KA210-SCH Küçük Ölçekli Ortaklık kategorisinde 3 farklı proje kabul edildi. Almanya’dan Kültürel Miras konulu ‘Legend of Us’, Fransa’dan STEM ve Robotik Uygulamaları konulu ‘Innovative Science in 21st Era’ ve temel becerileri geliştirme metotları konulu ‘Four Skills For Future’ projeleri Avrupa Komisyonu tarafından hibelendirildi. 

Projeler 2023-2025 yıllarını kapsıyor. Bu doğrultuda Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileri Avrupa'nın farklı ülkelerinde Bilim, Edebiyat ve Kültür alanları ile ilgili etkinliklere katılacaklar.

İlk ziyaret 26 Kasım – 2 Aralık 2023 tarihleri arasında 3 öğretmenin katılacağı Almanya hareketliliği ile başlayacak.



DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM

TÜRKİYE - KKTC 2’İNCİ EKONOMİ KONFERANSI

ENFLASYON YÜZDE 68 OLARAK AÇIKLANDI