SEVAL-AHMET ÇETİN FEN LİSESİ'NDEN ÇANAKKALE ŞEHİTLİĞİ ANLAMLI GEZİ

SEVAL-AHMET ÇETİN FEN LİSESİ

Çerkezköy Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıldönümü nedeniyle Çanakkale Şehitliği’ni ziyaret etti.

Çerkezköy Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi, Türk savaş tarihine altın harflerle yazılan 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıldönümü nedeniyle Çanakkale Şehitliği'ni ziyaret gezisi düzenledi. Şehitlik ziyaretine 11’inci sınıflardan 121 öğrenci, 2 öğretmen ve 1 idareci katıldı.

Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerini Çanakkale'ye götürdü. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümüne rastlayan geziye, 11’inci sınıflardan 121 öğrenci, 2 öğretmen ve 1 idareci katıldı. Her yıl öğrencilere yönelik düzenlenen Çanakkale gezisiyle ilgili Okul Müdürü Fahrettin Karaman, ‘’Çanakkale Zaferi'nin, özellikle genç nesillere iyi anlatılması, ecdadımıza ve şehitlerimize bir borcumuz olduğu gibi, geleceğimizin de teminatıdır." dedi. Karaman, açıklamasında şunları kaydetti: “Bizler, vatanı için, milleti için, namusu için canını ortaya koyan bu insanları ne kadar tanıyoruz? Eğer biz onları tanımazsak geleceğimizi göremeyiz hedeflerimizi bilemeyiz, Çanakkale’ye; şehitlerimize; Geleceğimize sahip çıkalım. Herkes iyi bilmelidir ki aziz şehitlerimizin kanlarıyla suladıkları ve bizlere emanet ettikleri bu kutsal vatan toprakları, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk Milleti tarafından en kutsal emanet olarak korunacaktır. Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü münasebetiyle; Büyük Önder Atatürk'ü, Çanakkale Şehitlerimizi ve bugüne kadar bu vatan için vermiş olduğumuz tüm aziz şehitlerimizi, bir kez daha saygı ve şükranla anıyor, yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun.”

Bu arada, Okul Müdürü Kahraman açıklamasında, "Çanakkale Şehitliği ziyareti hayırsever Seval Çetin - Ahmet Çetin tarafından her yıl ücretsiz olarak karşılanmaktadır. Desteklerini bizden esirgemeyen hayırseverlerimize çok teşekkür ederiz.’’ açıklamasını sözlerine ekledi.

 



YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

DÜŞ ALBAY OYUNU SEYİRCİYLE BULUŞTU

SARAY BELEDİYESİ 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NE YOĞUN İLGİ

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUK ŞENLİĞİ

SARAY BELEDİYESİ’NDEN KÜÇÜKLERE BÜYÜK EĞLENCE