SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ'NE ERASMUS MİSAFİRLERİ GELDİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ

‘Erasmus+KA210-SCH Four Skills For Future’ projesinin katılımcı ülke temsilcileri, Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü’yü ziyarette bulundular.

Çerkezköy Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi'i ortağı olduğu ’Erasmus+KA210-SCH Four Skills For Future’ projesini Çerkezköy’e taşıdı.

 

‘Erasmus+KA210-SCH Four Skills For Future’ projesi Tekirdağ Hareketliliği 26 Şubat-1 Mart 2024 tarihleri arasında Çerkezköy'de gerçekleştirilecek. Erasmus+ KA210-SCH Four Skills For Future projesinin Türkiye hareketliliği bugün başladı. Avusturya, İsveç, Yunanistan ve İstanbul'dan 12 katılımcı öğretmeni Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi ağırlıyor. Program kapsamında okul binası ve bölümlerinin tanıtımı yapıldı. Resim sergisi ile beraber öğrencileri mini konser verdi. Öğretmenler odasında öğretmenler misafir Avrupalı meslektaşlarıyla sohbet etti. Hareketlilik konusu Öğrencilerin Okuma  Becerilerini Geliştiren etkinlikler ve sunumların değerlendirilmesi gerçekleştirildi.

Katılımcı öğretmenlerle beraber Çerkezköy Kaymakamı Sayın Nazmi Günlü, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İrfan Danışmaz ve Hayırsever Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin ziyaret edil. Çerkezköy Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi'i projelerini hızla sürdürürken, yeni projenin katılımcı ülke temsilcileri Kaymakam Günlü’yü ziyaret ederek yeni projeleri hakkında bilgi verdiler. Ekip ardından da İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz'ı ve okulu yapan hayırsever Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin'i ziyaret etti.



BÜYÜKELÇİ’DEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

ULAŞIM KARTLARINDA ONLİNE VİZELEME DÖNEMİ

BOSTAN FİDELERİ DEVLETTEN

VALİ SOYTÜRK TEMSİLİ ASKERLİK YEMİN TÖRENİ’NE KATILDI

BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN KÖPRÜ VE MENFEZLER YENİLENİYOR