HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

92. SAYIMIZ ÇIKTI!

92. SAYIMIZ ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı, bugün çıktı. Yeni sayımızın manşetinde Çerkezköy Belediyesi Emlak Servisi`nde yaşanan emlak vergisiyle ilgili hesaplama yanlışlığı yer aldı.

Trakya Flaş Haber Gazetesi 92. sayısı her zamanki gibi cuma günü çıktı. Yeni sayımızın manşetinde Çerkezköy Belediyesi`nde emlak vergisi ödemek isteyen bir vatandaşa yapılan hesap hatası yer aldı.

Trakya Flaş Haber Gazetesi, 92. sayısında yine dopdolu! Bu haftaki manşetimiz  son zamanlarda yaşanan dolandırıcılık olaylarıyla gündemde olan Çerkezköy Belediyesi`nde yaşanan emlak vergisi hesap hatası yer aldı. Bir Çerkezköylü vatandaş emlak vergisini öderken yüksek meblağ çıkartılması üzerine itiraz edince ödeyeceği vergi oranı 6`da bir oranında düştü.  Detaylar haberimizde...

Trakya Flaş Haber`in bu hafta sürmanşetten gördüğü bir önemli haberde AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş`ın kongre sonrası mazbatasını alması oldu.

Trakya Flaş Haber yeni köşe yazılarıyla yine bu hafta okurlarımızla buluşmaya devam etti. Yazarlarımızdan Eylül Özbey ve Edanur Bursalı yeni yazılarıyla okurlarımızla buluşurken spor yazarımız Alkan Kuru köşesine pandemi koşulları nedeniyle verdiği arayı sürdürdü. Trakya Flaş Haber`in merakla takip edilen köşelerinden  Kara Kutu`da ise Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez, yeni yazılarıyla okurlarımızla buluştu.

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Trakya Flaş Haber  tüm ilçelerde! Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız bayilerde...

 



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

MESKUN MAHAL TATBİKATI NEFES KESTİ

YILIN ENLERİ 2023

HAFTAYA AÇIKLIYORUZ