HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI!

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı, çıktı. Yeni sayımızın manşetinde, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş`ın, iki hafta önce Trakya Flaş Haber`in manşete taşıdığı imar değişikliğine ilişkin açıklamaları yer aldı.

Trakya Flaş Haber Gazetesi 118. sayısı her zamanki gününde çıktı. Bu haftaki sayımızın manşetinde  AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş`ın açıklamaları yer aldı...

Trakya Flaş Haber Gazetesi, 118. sayısı yine dopdolu! Gazetemizin manşetinde AK Partili Kamil Çetintaş`ın kendi partisinin belediye meclis üyelerinin verdiği karara muhalif hareket etmesi yer aldı. İki hafta önce manşetimize taşıdığımız imar değişikliği ile ilgili Kamil Çetintaş`tan inanılmaz açıklamalar...  Detayları gazetenizde...

Trakya Flaş Haber yeni köşe yazılarıyla bu hafta bir kez daha okurlarımızla buluştu. Genç yazarımız Edanur Bursalı her zamanki gibi köşesinde okurlarımızla buluştu.  Selma Vazo`da yeni röportajı ile okurlarımızla buluştu.  Trakya Flaş Haber`in merakla takip edilen köşelerinden  Kara Kutu`da ise Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit  Albez haftanın yazılarıyla okurlarımızla buluştu. 

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Trakya Flaş Haber  tüm ilçelerde! Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız bayilerde.

 



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

MESKUN MAHAL TATBİKATI NEFES KESTİ

YILIN ENLERİ 2023

HAFTAYA AÇIKLIYORUZ