Gündem

Gündem Haberleri

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI!

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı, çıktı. Yeni sayımızın manşetinde, son dönemlerde AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş?ın yönetiminde yaşanan istifalardan biri yer aldı.

Trakya Flaş Haber Gazetesi 140. sayısı bu haftada her zamanki gününde yayımlandı. Yeni sayımızın manşetinde AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi?nde yaşanan istifa yer aldı.

Trakya Flaş Haber Gazetesi, 140. sayısı yine dopdolu! Haftanın manşetinde, AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Güldal?ın yönetim kurulu üyeliğinden istifası yer aldı.  Detaylar gazetenizde?

Trakya Flaş Haber yeni köşe yazılarıyla bu hafta bir kez daha okurlarımızla buluştu. Genç yazarımız Edanur Bursalı her zamanki gibi köşesinde okurlarımızla buluştu. Selma Vazo bu hafta röportajına ara verdi. Trakya Flaş Haber`in merakla takip edilen köşelerinden  Kara Kutu`da ise Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit  Albez haftanın yazısıyla okurlarımızla buluştu. 

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Trakya Flaş Haber  tüm ilçelerde! Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız bayilerde?



Anahtar Kelimeler:

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK