Gündem

Gündem Haberleri

TAKSİ VE DOLMUŞLARA ZAM GELİYOR

TAKSİ VE DOLMUŞLARA ZAM GELİYOR

Taksi ücretleri ve şehir içi ulaşım hizmeti veren minibüslerde yolcu ücretleri de zamlanıyor. Taksi metreler 18 TL’den açılacak, dolmuş ücretleri de 12 TL olacak.

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As, taksi metre ücretleri ve minibüs yolcu ücretine önümüzdeki haftadan itibaren uygulanmak üzere zam istediklerini kaydetti.

TAM 12 TL OLACAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi UKOME (Ulaşım Koordinasyon Merkezi) tarafından yapılacak toplantıda yeni zamların karara bağlanacağını belirten Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As, son günlerde benzin ve mozot fiyatları dahil gelen zamların ardından taksi esnafı ve dolmuş esnafının da zam istediğini belirtti. Başkan As, UKOME’den çıkacak onay kararının ardından zamlı tarifelerin uygulanacağını belirtirken, yeni fiyatları da açıkladı. Buna göre dolmuş ücretlerinde şehir içi 1 kişi 8,5 TL’den 12 TL’ye yükselecek, öğrenci ücretleri ise 6,5 TL’den 8,5 TL’ye yükselecek.

TAKSİMETRELER 18 TL’DEN AÇILACAK

Halihazırda 13 TL’den açılan taksimetrelerin 18 TL’den açılacağını kaydeden Başkan As, 1 kilometre için taksilerde 29 TL, 1 kilometre üzerinde ise her kilometre de 15 TL ücret alınacağını belirtti. Başkan As, taksilerin kısa mesafe ücretinin ise 67 TL olacağını söyledi.



Anahtar Kelimeler: TAKSİ DOLMUŞLARA GELİYOR

TAPU MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN KAYMAKAM GÜNLÜ’YÜ ZİYARET

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ’NDEN ANLAMLI ETKİNLİK

DEM PARTİ HEYETİNDEN DEMİRTAŞ'A ZİYARET

ÇORLU'DA TRAFİK KAZASI

TEKİRDAĞ'DA İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI