TAŞ DÜŞÜRMEK İÇİN ÇAĞLAYAN SOKAK’TAN GEÇİN!

TAŞ DÜŞÜRMEK İÇİN ÇAĞLAYAN SOKAK’TAN GEÇİN!

Çerkezköy Cumhuriyet Mahallesi ve Çağlayan Sokak sakinleri, her gün araçlarıyla hoplaya zıplaya geçtikleri yolla ilgili artık bu yorumu yapmaya başladı.

Çerkezköy’de Tepe Mevkii’nde oturan vatandaşların yol şikayeti ilginç bir hal aldı. Cumhuriyet Mahallesi Çağlayan Sokak sakinleri araçlarıyla evlerine gidip gelirken, çektikleri çileyi anlatmak için, “Taş düşürmek isteyen vatandaşlar, bizim yolu kullanabilir. “diyor.

YOL YOL DEĞİL KÖSTEBEK YUVASI

Çerkezköy’ün Cumhuriyet Mahallesi Çağlayan Sokak`taki yolda araç sürücülerine çukurlar geçit vermiyor. Yıllardır bu çukurlar sürücüleri bezdirirken, bir türlü kalıcı çözüm bulunmadığından yakınan semt sakinleri, “Eskiden yama yapıyorlardı. Artık yapayı da kestiler.” diye dert yanıyor. Tepesuit ve Adalı konaklarına kadar güzergahta yol adeta köstebek yuvasına dönerken araç sürücüleri bu durumun araçlarına da zarar verdiğini söyledi. Bölge sakinleri, “Araçlarımızın lastik ve amortisörleri bu yüzden sık sık zarar görüyor.”diye şikayet ediyor.

TAŞ DÜŞÜRMEK İSTEYENLER BU YOLU KULLANABİLİR

Araçlarının lastik ve amortisörlerinin hasar gördüğünden dert yanan bölge sakinleri bu durumu kabullenmeye başladı. Yolun bozukluğunu anlatmaktan bıktıklarını belirten semt sakinleri, her gün araçlarıyla hoplaya zıplaya geçtikleri yolla ilgili, “Taş düşürmek isteyenler varsa, kendilerine bu yoldan geçmelerini öneririz. Faydasını görecektir. Biz her gün hoplaya, zıplaya evimize gidip gelmekten bıktık. Araçlarımızın zarar görmesini bir kenara bıraktık, psikolojimiz de bozulmaya başladı. Belediyemiz bu konuda duyarsız. Madem yol böyle kalacak. Bari taş düşürmek isteyen vatandaşlara faydası olsun. Bu yolu taş düşürmek isteyen vatandaşlar kullanabilir. Herkes duysun ve bilsin.”diye konuştular.



KANLI DOKTOR ÖNLÜĞÜYLE EYLEM YAPTILAR

KADIN FUTBOL TAKIMINDAN BAŞKAN ÇETİN’E ZİYARET

BAŞKAN TAŞYASAN’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

TEKİRDAĞ'DA TRAFİK KAZASI KAMERALARA YANSIDI

TEKİRDAĞ'DA GEÇEN YIL 12 BİN 306 BEBEK DOĞDU