T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MÜLKİYE TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI’NDAN NKÜ ZİYARETİ

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MÜLKİYE TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI’NDAN NKÜ ZİYARETİ

‘Kamu Farkındalığının Artırılması’ programı NKÜ'de gerçekleşti. Program ile birlikte NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin’e, Vali İbrahim Akın ve Vali Harun Sarıfakıloğulları tarafından ziyaret gerçekleştirildi.

Türkiye Cumhuriyeti (TC) İçişleri Bakanlığı Kolluk Gözetim Komisyonu ve Tekirdağ Valiliği tarafından organize edilen, ‘Kamu Farkındalığının Artırılması’ programı Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde (NKÜ) gerçekleşti. Program kapsamında NKÜ'de  bulunan İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı Kırşehir eski Valisi İbrahim Akın, Hukuk İşleri Genel Müdürü Giresun eski Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Mülkiye Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Kök, Mülkiye Başmüfettişleri Dr. İmran Kürşat Ağca ve Cumhur Çilesiz, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin’e ziyaret gerçekleştirdi.

‘Kamu Farkındalığının Artırılması’ programı NKÜ'de gerçekleşti. Program ile birlikte NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin’e, Vali İbrahim Akın ve Vali Harun Sarıfakıloğulları tarafından ziyaret gerçekleştirildi. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık’ın da bulunduğu ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Vali İbrahim Akın ve Vali Harun Sarıfakıloğulları, böyle önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmasından dolayı Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin’e teşekkür ederek yeni dönemde çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.   

KİTAP TAKDİM ETTİ

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip kurumlararası iş birliğinin önemine değindi. Ziyaret, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin’in konuklara Üniversitenin prestij yayını olan ‘Namık Kemal: Hayatı-Düşünceleri-Eserleri’ adlı kitabı takdim etmesiyle sona erdi.

 



BÜYÜKELÇİ’DEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

ULAŞIM KARTLARINDA ONLİNE VİZELEME DÖNEMİ

BOSTAN FİDELERİ DEVLETTEN

VALİ SOYTÜRK TEMSİLİ ASKERLİK YEMİN TÖRENİ’NE KATILDI

BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN KÖPRÜ VE MENFEZLER YENİLENİYOR