TEDARİKÇİ GÜNLERİ PROGRAMINA AKSA JENERATÖR DE KATILIYOR

TEDARİKÇİ GÜNLERİ PROGRAMINA AKSA JENERATÖR DE KATILIYOR

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının hayata geçirdiği Tedarikçi Günleri projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. Bölgenin önde gelen firmalarından biri olan B/S/H/ ile başlayan programa Aksa Jeneratör de dahil oldu.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, 8. Meslek Komitesi Üyeleri ile birlikte Aksa Jeneratör firmasını ziyaret etti. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın hayata geçirdiği proje kapsamında bölgede güçlü tedarikçi zincirinin kurulması sağlanacak. 

Başkan Ahmet Çetin, projenin bölgemizde birlikteliği arttıracağını ifade ederek, “Tedarikçi günleri platformumuz sayesinde bölgemizdeki ara ürün üretimi gerçekleştiren firmalarımızı yine bölgemizin önde gelen firmaları ile buluşturuyoruz. Projemizin ilk ayağını B/S/H/ ile gerçekleştirmiştik. Bugün Aksa Jeneratör’deyiz. önümüzdeki günlerde bu yelpazemizi daha da genişleteceğiz.  KOBİ’lerimizi sanayicilerimizle buluşturarak Odamız öncülüğünde bölgemizde güçlü tedarik zincirini oluşturacağız. KOBİ’lerimizi güçlendireceğiz, sanayicilerimize desteği arttırmış olacağız. Bu vesileyle bölgemizde ticaret ve istihdamı yükseltecek, katma değeri arttırmış olacağız” ifadelerini kullandı.

Gerçekleşen görüşmede Aksa Jeneratör yetkilileri projede yer almaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirerek, ziyaret nedeniyle teşekkürlerini iletti. 



ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM

TÜRKİYE - KKTC 2’İNCİ EKONOMİ KONFERANSI

ENFLASYON YÜZDE 68 OLARAK AÇIKLANDI

BAKAN IŞIKHAN: "İŞSİZLİK ORANI VE GENÇ İŞSİZLİK ORANI SON 10 YILIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNE GELDİ"

BAKAN IŞIKHAN: KİŞİ BAŞI MİLLİ GELİR TARİH'İN EN YÜKSEK SEVİYESİNE GELDİ