TEKİRDAĞ BARO BAŞKANI EGEMEN GÜRCÜN’DEN DEPREM BÖLGESİNE DAYANIŞMA ZİYARETİ

TEKİRDAĞ BARO BAŞKANI EGEMEN GÜRCÜN’DEN DEPREM BÖLGESİNE DAYANIŞMA ZİYARETİ

Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, 6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinin sonuçlarını yerinde incelemek için bölgeye gitti.

Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün, afet bölgelerindeki Baro Başkanları ile buluşarak yaraların en hızlı şekilde nasıl sarılacağı, ihmal konularında delillerin karartılmaması ve ihmallerin tespiti için yapılması gerekenler hakkında fikir alışverişinde bulundu. 

Tekirdağ Baro Başkanı Egemen Gürcün tarafından, 6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinin sonuçlarını yerinde incelemek, ihtiyaçları tespit etmek, oradaki vatandaşların acısını paylaşmak, barolar ve meslektaşlarla dayanışma göstermek amacıyla depremde ağır hasarların oluştuğu ve Tekirdağ Barosu tarafından toplanan yardım malzemelerinin gönderildiği Adıyaman, Şanlıurfa, Gaziantep, Kahramanmaraş, Adana ve Hatay Baroları ziyaret edildi.

ÇALIŞMALAR KARARLILIKLA YÜRÜTÜLECEK

12-14 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen ziyaretlerde Baro Başkanı Gürcün tarafından, meslektaşlarının desteği ile Tekirdağ Barosu olarak afet bölgesine her türlü yardımın sağlanması noktasında Türkiye Barolar Birliği ve Barolar ile koordinasyon halinde çalışmaların kararlılıkla yürütüleceği vurguladı.



BÜYÜKELÇİ’DEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

ULAŞIM KARTLARINDA ONLİNE VİZELEME DÖNEMİ

BOSTAN FİDELERİ DEVLETTEN

VALİ SOYTÜRK TEMSİLİ ASKERLİK YEMİN TÖRENİ’NE KATILDI

BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN KÖPRÜ VE MENFEZLER YENİLENİYOR