TEKİRDAĞ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLE BOTAŞ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

TEKİRDAĞ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLE BOTAŞ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile BOTAŞ LNG İşletme Müdürlüğü Arasında Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü imzalandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile BOTAŞ LNG İşletme Müdürlüğü arasında mesleki ve teknik eğitimin yaygınlaştırılması, farkındalığın arttırılması, okul sanayi işbirliğinin güçlendirilmesi, okulların bünyesinde bulunan Döner Sermaye İşletmelerinde üretilen mal ve hizmetlerin tanıtılması, öğrencilere yönelik teknik geziler düzenlenmesi, işletmelerde beceri eğitim ve staj çalışmaları gibi birçok konuda iş birliği çalışmaları yürütüyor. Bu kapsamda yürütülmekte olan çalışmalarla ilgili Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü, Vali Aziz Yıldırım, BOTAŞ İşletme Müdüresi Nigar Ayhan, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan tarafından imzalandı.

Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde düzenlenen imza törenine Botaş LNG İşletme Müdürlüğü, Kırklareli Şube Müdürlüğü, Silivri İşletme Müdürlüğü, EUAŞ, OPET ve Marmara Depoculuk  işletmelerinin işletme yetkilileri de katıldı.

Vali Yıldırım, protokolü imzalamasının ardından protokolün hayırlara vesile olmasını diledi. Ardından Vali Yıldırım ve beraberindekiler, Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin ürettikleri maske, dezenfektan, kolonya, deterjan, tekstil gibi ürünleri sergiledikleri stantları gezdi. Stantları tek tek gezen Vali Yıldırım, okul müdürleri ve öğretmenlerle ürettikleri ürünler hakkında sohbet etti.

 



BÜYÜKELÇİ’DEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

ULAŞIM KARTLARINDA ONLİNE VİZELEME DÖNEMİ

BOSTAN FİDELERİ DEVLETTEN

VALİ SOYTÜRK TEMSİLİ ASKERLİK YEMİN TÖRENİ’NE KATILDI

BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN KÖPRÜ VE MENFEZLER YENİLENİYOR