TEKİRDAĞ VALİLİĞİ'NCE DÜNYA YETİMLER GÜNÜ'NDE İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

TEKİRDAĞ VALİLİĞİ

Tekirdağ Valiliği, Dünya Yetimler Günü nedeniyle Süleymanpaşa İlçesi’nde iftar yemeği programı düzenledi.

Dünya Yetimler Günü münasebetiyle öksüz, yetim çocuklar ve aileleri için Tekirdağ Valisi Recep Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk’ün ev sahipliğinde İftar Programı düzenlendi.

Süleymanpaşa ilçemizde bir otelde düzenlenen İftar Programı’na Vali Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk’ün yanı sıra Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, Adalet Komisyonu Başkanı Naci Ergin, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, Askeralma Bölge Başkanı Per. Alb. Davut Kulalar, il protokolü, kurum müdürleri ve devlet koruması altındaki çocuklar katıldı.

İftar programı Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ezan okunmasının ardından hep birlikte oruçlar açıldı. Akabinde Yahya Kemal Beyatlı Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı tasavvuf musikisi dinletisi sunuldu. Ardından İftar Programında bir konuşma yapan Vali Soytürk; “Bu özel akşamımızda, özel iftarımızda sizlerle birlikte olmaktan, beraber olmaktan Ramazan’ın tam ortasında iftar açmaktan büyük bir onur ve gurur duyuyoruz. Büyük bir aile gibi bir bayram sevinci içerisinde aynı masada oturmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Teşrif edip geldiğiniz için hepinize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Vali Soytürk’ün konuşmasının ardından İl Müftüsü Mustafa Soykök, yemek duası yaptı. Vali Soytürk ve eşi Nurdan Soytürk’ün davetlileri uğurlamasının ardından program sona erdi.



JANDARMA'DAN ÖNLEYİCİ DEVRİYE FAALİYETİ

ÇÖL TOZU ÜLKEYİ ESİR ALDI

TEKULAŞ A.Ş. ULAŞIM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TEKİRDAĞ’DA TAŞIT SAYISI 330 BİN 860 OLDU

VALİLİKTE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI