TEKİRDAĞ VALİLİĞİ'NDEN UYARI: DEMİRYOLLARI İLAÇLANACAK

TEKİRDAĞ VALİLİĞİ

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Tekirdağ Valiliği aracılığıyla demiryollarında yapılacak ilaçlama ile ilgili açıklamada bulundu.

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Tekirdağ Valiliği aracılığıyla demiryollarında yapılacak ilaçlama ile ilgili açıklamada bulundu. Duyuruda, 1 Nisan 2023 ile 15 Nisan 2023 tarihleri arasında Halkalı-Muratlı garı ve istasyonları arasında otla mücadele kapsamında ilaçlama yapılacağı belirtildi.

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Tekirdağ Valiliği aracılığıyla demiryollarında yapılacak ilaçlama ile ilgili açıklamada bulundu. İlaçlama için kullanılan maddelerin insan ve hayvan sağlığına zararlı olduğu ifade edilerek, belirtilen demiryolu hat kesimleri ile istasyonların çevresinde vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı. Duyuruda ayrıca, ilaçlama yapılan sahaya yaklaşılmaması, hayvanların otlatılmaması, ot hasadı ve arıcılık faaliyetlerinin yapılmaması konusunda vatandaşların dikkatli olması gerektiği önemle belirtildi. Bu kurallara uyulması halinde, vatandaşların olası sağlık sorunlarından kaçınılabileceği belirtildi.



TEKİRDAĞ’DA DEV OPERASYONDA 50 KİŞİ TUTUKLANDI

BÜYÜKELÇİ’DEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

ULAŞIM KARTLARINDA ONLİNE VİZELEME DÖNEMİ

BOSTAN FİDELERİ DEVLETTEN

VALİ SOYTÜRK TEMSİLİ ASKERLİK YEMİN TÖRENİ’NE KATILDI