TEKİRDAĞ’DAKİ TÜM ENGELİLERİ TEMSİL ETMEK İSTİYORUM

TEKİRDAĞ’DAKİ TÜM ENGELİLERİ TEMSİL ETMEK İSTİYORUM

AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adaylığını açıklayan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanlığı yapan Hayrettin Çetinkaya, tüm Tekirdağ'daki engellileri TBMM'de temsil edebileceğini söyledi.

Trakya Flaş Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdulhamiz Albez’ın karşıladığı AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayı Hayrettin Çetinkaya başvurusunu geçtiğimiz hafta yaptığını  hatırlatırken, bir farkındalık olması için aday adayı olduğunu ve listeye girmesi halin Tüm Tekirdağ’ı ave engellilerin temsil hakkını sağlayabilmek için bu yola çıktığını kaydetti. 

16 yıl boyunca Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi ve Çerkezköy Engelliler Eğitim Öğretim Kültür Sanat ve Yaşam Derneği‘nde başkan Bilgi birikimimi bir tık yukarıya taşımak, karar mekanizmasında söz sahibi olup, engellilerimizin hayatlarını kolaylaştırabilmek, yaşam kalitesini yükseltmek, ailelerin beklentilerini bir yerlerde dillendirmek için bu yola çıktım. Rabbim yardımcım olsun. Engellilerimizin başta olmak bölgemizin sesi olmak için aday adayı oldum. Bugün bizim Çerkezköy'de yaptıklarımıza bakıyorum. Bir Malkara'da yok. Tekirdağ'daki tüm engellileri temsil edeceğime inanıyorum.” dedi. 

Yayın Yönetmenimiz Albez'de kendisini yakından takip ettiğini, geçmişte başarılı çalışmalara imza attığını gördüğünü söylediği Hayrettin Çetinkaya'ya milletvekilliği yolunda başarılar diledi.



AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN 19 MAYIS MESAJI

HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARIN İSTEK VE GÖRÜŞLERİNİ DİNLEDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: TEKİRDAĞ GENÇLERİN ŞEHRİ OLACAK

HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

BAŞKAN AKAY MUHTARLARLA BULUŞTU: YENİ DÖNEM HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN!