TEKİRDAĞLI GAZETECİLER MERSİN VE ADANA’YA GİDİYOR

TEKİRDAĞLI GAZETECİLER MERSİN VE ADANA’YA GİDİYOR

Batı Trakya Gazeteciler Derneği’nin koordinasyonuyla Tekirdağ’da görev yapan yaklaşık 50 gazeteci 20 – 24 Ekim tarihleri arasında 4 günlük Adana ve Mersin gezisine katılacaklar.

Batı Trakya Gazeteciler Derneği’nin koordinasyonuyla Tekirdağ’da görev yapan yaklaşık 50 gazeteci, Çerkezköylü iş insanı Süleyman Kozuva’nın yapımını üstlendiği, Çukurova bölgesinde bulunan Çukurova Bölgesel Havalimanı yatırımlarını yerinde görmek ve bölgedeki meslektaşları ile bir araya gelmek üzere 20 – 24 Ekim tarihleri arasında 4 günlük Adana ve Mersin gezisine katılacaklar.

YÖNETİM KURULU ÇERKEZKÖY’DE TOPLANDI

Çukurova gezisi öncesi yönetim kurulunu Çerkezköy’de toplayan Batı Trakya Gazeteciler Derneği Başkanı Necmi Işıksal, Başkan Yardımcısı Şaban Kardeş, Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Nahit Çelebi, Özkan Dikmen ve Özkan Sobacıoğlu’nun katıldığı toplantıda, Trakya’dan Çukurova bölgesine otobüsle yapılacak olan 4 günlük gezinin amacı, güzergahları, ulaşım ve konaklama planlamalarının yanı sıra ilçelerden geziye katılacak gazetecilerin belirlenmesi ele alındı.

YATIRIMLARI YERİNDE GÖRECEKLER

Gezi kapsamında bölgemizden bir iş insanın Çukurova bölgesine yaptığı yatırımların yerinde incelenmesinin, bölgedeki gazeteci meslektaşlarımız ile kültürel ve mesleki dayanışmanın sağlanmasının amaçlandığını ifade eden Batı Trakya Gazeteciler Derneği Başkanı Necmi Işıksal, geçtiğimiz ay Türkiye Gazeteciler Federasyonu 67. Başkanlar Konseyi’ne ev sahipliği yapan Tekirdağlı gazetecilerin bu defa inceleme gezisi kapsamında Adana ve Mersin’deki meslektaşları bir araya gelerek, mesleki dayanışmanın sağlanmasının ve dostluk köprülerinin oluşturulmasının amaçlandığını kaydetti.

“RANDEVULAR OLUŞTURULDU”

Işıksal, geziye katılımın beklediklerinden daha fazla olduğunu kaydederek, “Mersin ve Adana’daki dernekler, misafir gazetecilerin hotel, yemek, şehir turları için gerekenleri en ufak ayrıntısına kadar düşünüp, programa destek sağladılar. Şehir gezileri ve şehrin dinamikleri olan Vali, Belediye Başkanları ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ile görüşme randevularını tek tek oluşturdular. Bu anlamlı gezide iş insanı Süleyman Kozuva ve Şirketler Topluluğu’nun desteğini alıyoruz” ifadelerini kullandı. Gazetecilerin, Adana ve Mersin’in tarihsel, kültürel ve yöresel yerlerinin yanı sıra iş insanı Süleyman Kozuva’nın forma sponsoru olduğu Adana Demirspor’un, 23 Ekim Pazar günü saat 17.00’de Adana Stadı’nda Konyaspor ile oynayacağı Süper Lig maçını VIP tribününden izleme imkânı bulacağını da sözlerine ekleyen Işıksal, “Derneğin faaliyetleri kapsamında Kasım ayı gezisi Balkan ülkelerine olacak. Yunanistan, Makedonya, Kosova ve Bulgaristan’ı kapsayan ücretsiz gezi, 3 gün sürecek” dedi.

 



KÖSEİLYAS KAVŞAĞI BAĞLANTI YOLU ASFALTLANIYOR

TEKİRDAĞ’DA LPG’Lİ OTOMOBİL ALEV TOPUNA DÖNDÜ

ŞİDDETLİ RÜZGAR CAMİNİN KURŞUNLARINI UÇURDU

MÜZELER HAFTANIN 7 GÜNÜ HİZMETE AÇIK OLACAK

MANİSA’DAN ÇERKEZKÖY’E, HALK EKMEK FABRİKASI ZİYARETİ