TİYATRO OYUNUNDAN ELDE EDİLEN GELİR DEPREMZEDELERE ULAŞTIRILACAK

TİYATRO OYUNUNDAN ELDE EDİLEN GELİR DEPREMZEDELERE ULAŞTIRILACAK

Çerkezköy Kaymakamlığı organizasyonu ile sahneye konulan ‘Buzlar Çözülmeden’ adlı tiyatro oyunundan elde edilen hasılat Kaymakam Günlü'ye teslim edildi.

Çerkezköy Kaymakamlığı organizasyonu ile emekli öğretmen Nihat Üçtepe tarafından sahneye konulan ‘Buzlar Çözülmeden’ adlı tiyatro oyunu, Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'nde sergilendi. Oyunun gösteriminde emeği geçen öğretmenler Çerkezköy Kaymakamı Nazmi Günlü'yü ziyaret ederek, elde edilen 80 bin 200 TL geliri depremzedelere ulaştırmak üzere teslim ettiler.

Çerkezköy Kaymakamlığı organizasyonu ile sahneye konulan ‘Buzlar Çözülmeden’ adlı tiyatro oyunundan elde edilen gelir Kaymakam Günlü'ye teslim edildi. Çerkezköylü sanatseverlerin katkılarıyla elde edilen bu geliri depremzedelere ulaştırmak için bir araya gelen öğretmen oyuncular, duyarlılıklarından dolayı Kaymakam Nazmi Günlü'ye teşekkür ettiler. Kaymakam Günlü de bu önemli bağıştan dolayı teşekkür ederek, "Duyarlılığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu çok anlamlı ve önemli bir bağış" dedi. 



SARAY’DA 19 MAYIS COŞKUSU ZİRVEYE ULAŞTI

ATATÜRK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ÇERKEZÖY’DE COŞKU İLE KUTLANDI

13’ÜNCÜ GELENEKSEL SANTRANÇ TURNUVASI YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI