TOKATLILAR'DAN ŞAMPİYON SPORCULARA ALTIN JESTİ

TOKATLILAR

Çerkezköy ve Kapaklı Tokatlılar İl İlçe ve Köyleri Dernekler Platformu, şampiyon sporcular İkbal Öztürk ve Nisanur El’i bugün düzenlenen kahvaltı programında ağırladı.

Çerkezköy ve Kapaklı Tokatlılar İl İlçe ve Köyleri Dernekler Platformu, şampiyon sporcular İkbal Öztürk ve Nisanur El’in KEMPO Avrupa Şampiyonası’ndan kente zaferle dönmeleri nedeniyle bir kahvaltı programı düzenledi.

Çerkezköy ve Kapaklı Tokatlılar İl İlçe ve Köyleri Dernekler Platformu, şampiyon sporcular İkbal Öztürk ve Nisanur El’i bugün düzenlenen kahvaltı programında ağırladı. Lorem Kahvaltı Salonu’nda düzenlenen programda Çerkezköy Turhallılar Dernek Başkanı Serkan Genç, KEMPO Avrupa Şampiyonası’nda birincilik elde ederek altın madalya kazanan İkbal Öztürk’ü ve kente 3’üncülük elde ederek gümüş madalya ile dönen Nisanur El’i kutladı.

Kahvaltı sonrası gerçekleştirdiği konuşmada hemşehrilerinden övgü ve gururla bahseden Serkan Genç şunları kaydetti:

SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIZ

“İki başarılı genç kardeşimizi kutluyorum. Bizler, Çerkezköy ve Kapaklı Tokatlılar İl İlçe ve Köyleri Dernekler Platformu olarak sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Avrupa şampiyonasında derece elde eden İkbal Öztürk ve Nisanur El, Portekiz’de düzenlenecek olan KEMPO Dünya Şampiyonası’na katılım sağlayacaklar. Orada da kendilerine tekrardan başarılar diliyoruz.”

ALTIN HEDİYE EDİLDİ

Çerkezköy Turhallılar Dernek Başkanı Serkan Genç’in konuşmasının akabinde genç sporculara altın ve plaket hediye edildi. İkbal Öztürk ve Nisanur El’e plaketlerini, Çerkezköy Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bünyamin Demir takdim ederken, altınları ise TOKKON İstanbul Konfederasyon Başkan Yardımcısı Ömer Geçit hediye etti.

Daha sonra dernek yönetim kurulu üyeleri tek tek şampiyon sporcular ile fotoğraf çektirdi.

HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Fotoğraf çekiminin ardından şampiyon sporcular Portekiz’deki turnuvaya dair önemli açıklamalarda bulundu. Avrupa şampiyonluğuna

giden yolun çok zorlu olduğuna değinen İkbar Öztürk, “Çok sıkı hazırlandık. Bu süreçte kazanacağımıza hep inandık. Vazgeçmedik. Başta ailem olmak üzere antrenörlerimiz Gökhan Mendez ve Ekrem Avşar’a hep yanımızda olduklarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Sporcun ve sporcunun yanında olmanın çok önemli olduğuna dikkat çeken Nisanur El ise, “Spor gençleri birçok kötü alışkanlıktan uzak tutuyor. Biz spora başladığımızda bugünlere geleceğimizi hiç düşünmedik. Bugün ikimizinde onlarca madalya ve kupaları var. Ülkemizin bayrağını daha iyi temsil etmek için azimle çalışıyoruz. Bizlere destekleri nedeniyle, Çerkezköy ve Kapaklı Tokatlılar İl İlçe ve Köyleri Dernekler Platformu’na bir kez daha teşekkür ediyorum. 25-30 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan KEMPO Dünya Şampiyonası’nda altın madalyayı kazanmak için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz” ifadelerinde bulundu.

ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

Kahvaltı programına, AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Neziha Temur ve Adem İçli, Ergene MHP ilçe Başkanı Menderes Yıldırım, Çerkezköy Tokatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bünyamin Demir, Çerkezköy Turhallılar Dernek Başkanı Serkan Genç, TOKKON İstanbul Konfederasyon Başkan Yardımcısı Ömer Geçit, mahalle muhtarları, dernek yönetim kurulu üyeleri ve sporcular katıldı.



ARET MARANCIOĞLU’NUN LİSTESİ KAZANDI

BÜNYAMİN BAYIR’DAN KARACA’YA NEZAKET ZİYARETİ

DÜNYA'NIN DÖRT BİR YANINA ÇORAP SATAN HASAN GÜLKAYA'DAN BAŞARISININ HİKAYESİ

ENFLASYON YÜZDE 69 OLARAK AÇIKLANDI

ÇTSO ÜYELERİ’NDEN ULUSLARARASI FUAR’A KATILIM