TOMURCUK ANAOKULU’NDA 23 NİSAN COŞKUSU

TOMURCUK ANAOKULU’NDA 23 NİSAN COŞKUSU

Özel Çerkezköy Tomurcuk Anaokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Özel Çerkezköy Tomurcuk Anaokulu öğrencileri  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını hafta boyunca çeşitli etkinliklerle kutladı. 

Tomurcuk Anaokulu Müdürü Tuğba Zenginal 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle gerçekleştirdikleri etkinlikleri bir haftaya yayıp çocukların dolu dolu eğlenmelerini istediklerini belirterek düzenlenen eğlenceleri anlattı. Zenginal şunları kaydetti:

‘’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için çocuklarımın mutlu olacağı, eğlenecekleri ve aynı zamanda milli değerlerimizi de öğrenecekleri bir etkinlik planlaması yaptık. 1’inci gün okulumuzda resmi törenimizi gerçekleştirdik çocuklarımızın gösterilerini izledik. 2’inci gün İlçe geneli bayram kutlaması vardı dileyen öğrencilerimizin katıldılar. 3’üncü gün okulumuz bahçesinde şişme oyun alanları, canlı müzik, pamuk şeker, popcorn, yüz boyama, palyaço etkinlikleri ile çocuklarımız harika bir gün geçirdiler. 4’üncü gün bahçemizde çocuklarımız için mangal partisi gerçekleştirdik. Son olarak 5’inci gün de bahçemizde çocuklarımızla birlikte geleneksel çocuk oyunlarımızı birlikte oynadık. Etkinliklerimizi bir haftaya  yayarak öğrencilerimizin dolu dolu eğlenmelerini istedik. Ve gerçekten de öyle oldu. Çocuklarımız mutlu bizler de mutlu. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyorum. Bu bayramı bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkürlerimizi sunuyorum. Atamızın izinde nice mutlu nesiller yetiştirmeyi diliyorum.” 



Anahtar Kelimeler: TOMURCUK ANAOKULU’ NİSAN COŞKUSU

HALK EKMEĞİ BÜFESİ 3 GÜNDÜR KAPALI

KAYMAKAM ÖZSOY’DAN ÇTSO’YU ZİYARET

MARMARA BELEDİYELER BİRLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TÜRK METAL’DEN EYLEM GERÇEKLEŞTİRDİKLERİ İNAN MAKİNA’YA SERT TEPKİ

DEPO OLARAK KULLANILAN ÇATI KATINDA YANGIN