TOPLU ULAŞIM VE TAKSİ TARİFELERİ ZAMLANDI

TOPLU ULAŞIM VE TAKSİ TARİFELERİ ZAMLANDI

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As’ın bugün yaptığı duyuruda toplu taşıma ve taksi tarifelerine yüzde 20 ile 25 arasında zam geldi.

Tekirdağ’da toplu ulaşım ücretleri zamlandı. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As, gelen zamları ve uygulamanın başlayacağı günle ilgili açıklamada bulundu.

YÜZDE 20-25 ARASI ZAM GELDİ

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As, akaryakıt ve diğer giderler, araç bakım ve onarımı gibi, gelen zamlardan sonra toplu taşıma ve taksi tarifelerinin de zamlandığını bildirdi.  Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi (UKOME) toplantılarında taksilere yüzde 20 toplu ulaşıma da yüzde 25 oranında zam belirlendiğini hatırlatan Oda Başkanı As, “Buna göre taksilerde açılış ücreti 22 TL olup en kısa mesafede (1 kilometre) kadar 52 TL olmuştur. Toplu taşıma araçlarında ise şehir içi kısa mesafe tam bilet 15 TL indirimli bilet 10 TL olarak belirlenmiştir.”dedi.

1 KASIM’DAN İTİBAREN UYGULANACAK

Yeni zamlarla ilgili açıklamada bulunan Oda Başkanı As, uygulamanın ise önümüzdeki ayın birinden itibaren başlayacağını kaydetti. Başkan As, “Yeni ücret tarifeleri 1 Kasım 2023 tarihi itibari ile uygulanacaktır.”dedi. 



TAPU MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN KAYMAKAM GÜNLÜ’YÜ ZİYARET

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ’NDEN ANLAMLI ETKİNLİK

DEM PARTİ HEYETİNDEN DEMİRTAŞ'A ZİYARET

ÇORLU'DA TRAFİK KAZASI

TEKİRDAĞ'DA İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI