TRAKYA'NIN EN LEZİZ LAHMACUNU ETBEYİ'NDE!

TRAKYA

Çerkezköy'de bulunan Etbeyi Restaurant, Ramazan ayında da Türk mutfağının lezzetleri ile misafirlerine unutulmaz bir iftar yemeği sunmaya devam ediyor.

Çerkezköy'de bulunan Etbeyi Restaurant, Ramazan ayında da Türk mutfağının lezzetleri ile misafirlerine unutulmaz bir iftar sunmaya devam ediyor. Otantik bir ortamda taze hazırlanmış lezzetleri ile ünlü olan Etbeyi, pide ve lahmacun konusunda da Trakya'nın en önemli restoranları arasında yer alıyor.

Çerkezköy'de bulunan Etbeyi Restaurant, Ramazan ayında da Türk mutfağının lezzetleri ile misafirlerine unutulmaz bir iftar yemeği sunmaya devam ediyor. Yeni başladığı pide ve lahmacun bölümünde kısa sürede müşterilerin beğenisini kazanmayı başaran Etbeyi Restaurant'ın sahibi Engin Camcı, ustaların tecrübesi ve kaliteli malzemelerle Trakya'nın en lezzetli lahmacunlarını yaptıklarını belirtiyor. 1999 yılından itibaren restorant sektörünün içerisinde olduğunu ifade eden Engin Camcı, uzun yılların verdiği tecrübe ve birikim ile müşterilere en iyi hizmeti sunduklarını vurguladı. 

İFTAR SOFRALARININ VAZGEÇİLMEZİ…

Etbeyi Restaurant, Ramazan ayında da yemek çeşitleriyle iftar sofralarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.  Etbeyi'nin tecrübeli işletmecisi Engin Camcı, ramazan menülerinde iki seçenek sunduklarını açıkladı. Menü 1, Süzme Mercimek, Mevsim Salata, Ara sıcak, Tereyağlı Peynirli Su Böreği, Izgara Tabağı (Kasap Köfte, Adana Kebap, Kuzu Külbastı, Tavuk İncik), tatlı olarak Güllaç, Hayrabolu veya Sütlaç, içecek ve meşrubat çeşitleri dahil 300 TL'den satışa sunuluyor. Menü 2'de ise Süzme Mercimek, Mevsim Salata, Ara sıcak, Tereyağlı Peynirli Su Böreği, ana yemek olarak Pide çeşitleri (Kuşbaşı, Kıymalı, Kaşarlı veya Lahmacun), tatlı olarak Güllaç, Hayrabolu veya Sütlaç, içecek olarak su, meşrubat çeşitleri ve çay dahil 240 TL'den satışa sunuluyor. Çocukları da unutmayan Etbeyi Restaurant, Çocuk menüsünü, Çorba, köfte, patates ve içecek ile beraber 150 Tl’den sofralara taşıyor. Sipariş vermek veya rezervasyon yaptırmak isteyen müşteriler için Engin Camcı, (0282) 726 60 60 numarasını verirken bizzat gelmek isteyenlere de Gazi Mustafa Kemalpaşa, Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesi Atatürk Cad, Sülün Sk. No:4, 59500 Çerkezköy/Tekirdağ adresini iletti.



Anahtar Kelimeler: TRAKYA' LEZİZ LAHMACUNU ETBEYİ'!

BÜYÜKELÇİ’DEN VALİ SOYTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ

ULAŞIM KARTLARINDA ONLİNE VİZELEME DÖNEMİ

BOSTAN FİDELERİ DEVLETTEN

VALİ SOYTÜRK TEMSİLİ ASKERLİK YEMİN TÖRENİ’NE KATILDI

BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN KÖPRÜ VE MENFEZLER YENİLENİYOR