TSKGV KİMLİKLERİNİ KAYMAKAM DURU TAKDİM ETTİ

TSKGV KİMLİKLERİNİ KAYMAKAM DURU TAKDİM ETTİ

Kaymakam Murat Duru Türk Silahlı Kuvvetleri’ni Güçlendirme Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi kimlik kartlarını Çerkezköy Şubesi Yönetim Kurulu üyelerine takdim etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Çerkezköy Şubesi’nin doğal başkanı olan Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, yönetim kurulu üyeliği kimlik kartlarını yönetim kurulu üyesi Serkan Karagöz, Ahmet Çetin, Mehmet Yıldırım ve Volkan Parlak’a takdim etti.

Geçtiğimiz ocak ayında Kaymakam Murat Duru başkanlığında 2022 yılı ilk toplantısı gerçekleştirilen Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Çerkezköy Şubesi’nin yeni yönetim kurulu üyelerinin kimlik kartları da geldi. TSKGV Çerkezköy Şubesi’nin doğal başkanı olan Kaymakam Murat Duru, hayırseverler Serkan Karagöz ve Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ile iş insanları Mehmet Yıldırım ve Volkan Parlak’ın TSKGV Çerkezköy Şubesi yönetim kurulu üyeliği kimlik kartlarını takdim etti. Kimlik kartlarını Serkan Karagöz, Ahmet Çetin, Mehmet Yıldırım ve Volkan Parlak’a tek tek veren Kaymakam Duru, 4 yönetim kurulu üyesine TSKGV çatısı altında hayırlı hizmetler temennisinde bulundu.

Bu arada, Mehmet Yıldırım’ın da yeni dönemde TSKGV Çerkezköy Şubesi’nin genel sekreterliği görevine seçildiği öğrenildi.



Anahtar Kelimeler: TSKGV KİMLİKLERİNİ KAYMAKAM TAKDİM

TEKGENÇFEST BOYUNCA İLÇELERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

KAYMAKAM GÜNLÜ’DEN 19 MAYIS KUTLAMASI

BÜYÜKŞEHİR'İN GÜÇLÜ VE MODERN ULAŞIM HİZMETLERİNE YÖNELİK STRATEJİK PLANI HAZIR

KUSURLU SÜRÜCÜLERE 113 BİN LİRA CEZA

TSK'DAN ANLAMLI ETKİNLİK